Egy ember megsérült a Bond-film forgatásán egy rosszul sikerült robbantás során

Forrás: AFP -
forgatás robbantás Bond-film James Bond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleset történt az új Bond-film forgatásakor.

Egy baleset miatt le kellett állítani a Bond 25 forgatását. A Pinewood Studios buckinghamshire-i stúdiójában robbantást hajtottak végre, ám az nem úgy sikerült, ahogyan eltervezték.

A Daily Mail értesülései szerint egy stábtag megsérült, a díszlet pedig alaposan megrongálódott. Mint írják, a kaszkadőrt egy elszabaduló tűzgömb súrolta.

A filmet várhatóan 2020 tavaszán mutatják majd be.

Daniel Craig és a stáb épp az új Bond-filmet forgatják Forrás: AFP
Som-Balogh Edina fürdőruhában üdvözli a nyarathttp://www.life.hu/sztarok/20190606-sombalogh-edina-furdoruhaban-udvozli-a-nyarat.htmlNagyon várta már a nyarat Som-Balogh Edina. Már fürdött is egyet a Balatonban. TV + Sztárok--Vasvári Vivi kiakadt azokon a nőkön, akiket egy buliban látott: "Sötét mindegyik belül"http://www.life.hu/sztarok/20190606-vasvari-vivi-kiakadt-azokon-a-nokon-akiket-egy-buliban-latott-sotet-mindegyik-belul.htmlVasvári Vivien elment bulizni és kiakadt azon, amit ott látott. TV + SztárokOrigoOszvald Marika egy szál bugyiban kertészkedik: "Nem lát ide senki"http://www.life.hu/sztarok/20190606-oszvald-marika-egy-szal-bugyiban-kerteszkedik-nem-lat-ide-senki.htmlA Jászai Mari-díjas színésznő elárulta: ruha nélkül szeret kertészkedni.TV + SztárokOrigoMár csak a szerződés tartja össze Suzyt és Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190606-mar-csak-a-szerzodes-tartja-ossze-suzyt-es-jollyt.htmlJolly megszólalt a szakításáról: immár négy hónapja annak, hogy nincsenek együtt Suzyval. TV + SztárokOrigoCurtis ismét alkoholt iszik – barátai féltik, hogy vissza fog esnihttp://www.life.hu/sztarok/20190606-curtis-ismet-alkoholt-iszik-baratai-feltik-hogy-vissza-fog-esni.htmlCurtis nemrég jött ki az elvonóról, ahol kokainproblémái miatt kezelték. A rapper néhány hetes kezelés után tisztán hagyta el a rehabilitációs intézetet, majd elvette feleségül szerelmét, és hamarosan érkezik első közös kisfiuk is. Barátai mégis aggódnak érte, ugyanis újra alkoholhoz nyúlt. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg indiai férjével: hindu szokás szerint házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190606-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-ismerkedett-meg-indiai-ferjevel-hindu-szokas.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.