Oszvald Marika egy szál bugyiban kertészkedik: "Nem lát ide senki"

Forrás: Fem3 -
Oszvald Marika bugyi kertészkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jászai Mari-díjas színésznő elárulta: ruha nélkül szeret kertészkedni.

Ritkán van ideje a pihenésre Oszvald Marikának, de hat teheti imád a természetben lenni.

Oszvald Marika Forrás: Fem3

"Csodálatos érzés a természetben lenni, maga a gyönyör. Van úgy, hogy szinte semmit nem viselek kertészkedés közben, egy szál bugyiban csúszok-mászok négykézláb a kertben. Nem lát ide senki, teljesen egyedül vagyok és legalább mosni sem kell sokat." - írta meg a Blikk a Riposzt nyomán.

Megmutatta formás fenekét Kárpáti Rebeka – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190606-megmutatta-formas-feneket-karpati-rebeka.htmlKárpáti Rebeka apró bikiniben mutatta meg formás fenekét. TV + SztárokOrigoMár csak a szerződés tartja össze Suzyt és Jollythttp://www.life.hu/sztarok/20190606-mar-csak-a-szerzodes-tartja-ossze-suzyt-es-jollyt.htmlJolly megszólalt a szakításáról: immár négy hónapja annak, hogy nincsenek együtt Suzyval. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatása alatt ismerkedett meg indiai férjével: hindu szokás szerint házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20190606-demcsak-zsuzsa-az-azsia-expressz-forgatasa-alatt-ismerkedett-meg-indiai-ferjevel-hindu-szokas.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett egy indiai férfival, akihez a forgatások után hozzá is ment. TV + SztárokOrigoSáfrány Emese elképesztő légtornászfotót tett közzéhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-safrany-emese-elkepeszto-legtornasz-fotot-tett-kozze.htmlSáfrány Emese légtornászkarrierje felfelé ível. Közösségi oldalán most egy elképesztő fotót osztott meg. TV + SztárokOrigoMegvillantotta dús kebleit VV Era – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190605-megvillantotta-dus-kebleit-vv-era.htmlVV Era szexi fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoJay-Z az első milliárdos rapper a Forbes szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190604-jayz-az-elso-milliardos-rapper-a-forbes-szerint-1.htmlA zenéjével és üzleti befektetéseivel saját birodalmát felépítő Jay-Z az első milliárdos rapper a Forbes üzleti magazin szerint. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.