Egyetem utáni terveiről mesélt Szandi lánya, Blanka, aki nemrégiben Fésűs Nelly lányával, Csengével utazhatott el a mini Eurovíziónak is beillő énekversenyre Bakuba. 

Fésűs Nelly lánya, Csenge és Szandi lánya, Blanka nemrégiben együtt utazhattak Bakuba a mini Eurovíziónak is beillő énekversenyre. A Youth Vision nevű megmérettetésen tavaly Blanka versenyzőként szerepelt az egyik osztálytársával, idén pedig zsűritagként utazott.

Szandi lánya szeretne a médiában elhelyezkedniForrás: Facebook/Szandi hivatalos oldala

A két édesanya nagyon agódott azért, hogy lányaik egyedül vállalkoztak egy ilyen nagy útra. „Lerágtam a tíz körmöm a repülőút alatt, hiszen egy olyan éjszakán szállt fel velük a gép, amikor szakadt az eső, dörgött, villámlott. Azt hittem, megőrülök” – mesélte a hot! magazinnak Fésűs Nelly. Csenge végül a tizedik helyet szerezte meg. 

A jövőre érettségiző Blanka elárulta a lapnak, hogy érdekli a média világa: „Kedvenc tantárgyaim az angol és a spanyol, előbbiből jövőre megszerzem a felsőfokú nyelvvizsgát. Még nem tudom, pontosan mi szeretnék lenni, de egyetem után mindenképp a médiában szeretnék elhelyezkedni.”