Szörnyű baleset: a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson

raliautó baleset sérültek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen megsérültek, amikor a nézők közé hajtott egy raliautó Tótkomlóson vasárnap – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Azt írták, hogy engedélyezett raliversenyt tartottak a belvárosban. A rendezvény záróprogramja közben, este háromnegyed hét körül egy versenyautó a nézők közé hajtott.

Tótkomlósi ralibaleset Forrás: Origo


Az Orosházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket – olvasható a közleményben.

Tótkomlósi ralibaleset Forrás: Origo

Friss: Nagyon megrázta a komlósiakat, az érintetteket (barátokat, hozzátartozókat, az autósport rajongóit) és mindazokat, akik értesültek e szerencsétlen balesetről. A világhálón megy az adok-kapok, vannak, akik vizionálták, ebből bizony baj lesz (lehet), egy ilyen verseny nem a városba való – írta a beol.hu.

Mások szerint viszont az elmúlt tíz év bebizonyította, hogy van létjogosultsága ennek a rendezvénynek, mert rengeteg látogatót vonzott minden évben, mint ahogy idén is. Komoly reklámja ez Tótkomlósnak.

Idén is több mint száz autós érkezett a városba a kétnapos programra.

A biztonság kapcsán megoszlanak a vélemények.

– mondta a beol.hu-nak egy másik helybeli lakos.

A hírportál beszámolója szerint vasárnap már épp vége volt a versenynek. A díjátadóra készülődtek. Ilyenkor az a szokás, hogy egy utolsó "levezető" kört tesznek a versenyzők. Belefért egy-két merész mozdulat ezúttal is. Egy versenyző viszont a nézők közé csapódott a komlósi Bástya áruház közelében.

Az M1 értesülése szerint 11 sérültje van a balesetnek, 2 súlyos sérültet helikopter szállított el a helyszínről.

A sajnálatos baleset után a szervezők az alábbi közleményt tették közzé:

A mai napon, a X. Tótkomlós Racing Versenyt követő felvonuláson a 32 rajtszámú autó egy jobbos visszafordító kanyar után megcsúszott, és a nézők közé futott. A sérülteknek minél hamarabbi felépülést kívánunk!

Van telitalálatos szelvény a lottón, valaki 877 millió forintot nyerthttp://www.life.hu/news/20190610-van-hatos-lotton-valaki-877-millio-forintot-nyert.htmlTegnap kihúzták a hatos lottó nyerőszámait. Van egy telitalálatos szelvény: valaki hirtelen nagyon gazdag lett hazánkban. Azok sem járnak azonban rosszul, akik öt számot találtak el.News--Időjárás: hétfőre a hőség miatt adott ki figyelmeztetéseket a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20190610-idojaras-hetfore-a-hoseg-miatt-adott-ki-figyelmezteteseket-a-meteorologiai-szolgalat.htmlHétfőre több megyére a hőség miatt adott ki elsőfokú figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Jön a tikkasztó hőség! Akár 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190609-jon-a-tikkaszto-hoseg-akar-35-fokot-is-mutathat-a-homero-higanyszala-jovo-heten.htmlBár sokat kellett várnunk rá, végre megérkezett az igazi forró nyár. Június második hetében 35 fokot is mutathat a hőmérő higanyszála. NewsOrigoTara Sharifinek 11 évesen 162 az IQ-jahttp://www.life.hu/news/20190604-tara-sharifinek-11-evesen-162-az-iqja.htmlNagy-Britanniában él a 11 éves Tara Sharifi, aki most megdöbbentette a világot. A kislánynak ugyanis Einsteinénél is magasabb lehet az IQ-ja. News--5 éve nem vágta le a szakállát ez a férfi, imádja a szőrzetéthttp://www.life.hu/news/20190604-5-eve-nem-vagta-le-a-szakallat-ez-a-ferfi-imadja-szorzetet.htmlEgy halloweenbulira akart szakállat növeszteni Lance Wooton, hogy igazán élethű kalóz lehessen. Ez 5 évvel ezelőtt történt, azóta sem vágta le a szőrzetét. News--Dunai hajóbaleset: újabb holttestet találtak Érdnélhttp://www.life.hu/news/20190608-dunai-hajobaleset-ujabb-holttestet-talaltak-erdnel.htmlÚjabb női holttestet találtak a Dunában Érdnél; vélhetően ő is a múlt heti hajóbalesetben vesztette életét – jelentette be az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában Jasenszky Nándor, a Terrorelhárítási Központ Társadalmi Kapcsolatok Osztályának vezetője. News




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.