Curtis arról vallott, hogy nem veti meg az alkoholt

Forrás: Insatgram/Curtis -
videó alkohol Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtist sokan féltik attól, hogy visszaeshet, de a rapper leszögezte, feleslegesen aggódnak. 

Curtist a visszaeséstől féltik, de a rapper mindenkit megnyugtatott. Elmondta, ő leszámolt a problémáival, és elárulta, hogy mi ad neki erőt ahhoz, hogy kitartson.

Curtis nem fél a visszaeséstől Forrás: Instagram/Curtis

Ugyanúgy meg fogom inni azt a pohár sörömet, vagy azt a pohár boromat

„Én magamról tudom, hogy ebből kijöttem, sziklaszilárdan állítom"

Demcsák Zsuzsa a férjéről vallott: ilyen ember a szerelme - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-demcsak-zsuzsa-a-ferjerol-vallott-ilyen-ember-a-szerelme.htmlSzerelmes lett, és meg is házasodott Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz második évadának forgatása alatt. Most vallott, milyen ember a férje. TV + SztárokOrigoÍgy teltek Benke László utolsó napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20190611-igy-teltek-benke-laszlo-utolso-napjai.htmlBenke Laci bácsi utolsó napjairól vallott unokatestvére, Árpád. TV + SztárokOrigoMajka a színpadon árulta el: lehet, hogy műteni kellhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-majka-a-szinpadon-arulta-el-lehet-hogy-muteni-kell.htmlBetegen sem mondta le a hétvégi koncertjét Majka. Állapotáról közönségének is beszélt. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zitának egy hónapja fogszabályzója vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190611-debreczeni-zitanak-egy-honapja-fogszabalyzoja-van.htmlDebreczeni Zita elárulta, egy hónapja fogszabályzója van. TV + SztárokOrigoKlapka György ingatlanára nincs érdeklődő: 30 millióval csökkentették az árathttp://www.life.hu/sztarok/20190611-klapka-gyorgy-ingatlanara-nincs-erdeklodo-30-millioval-csokkentettek-az-arat.htmlKlapka György hagyatékában több ingatlan is volt, melyek közül egy 13 ezer négyzetméteres telek még nem kelt el.TV + Sztárok--Elhunyt Nagy Bogi énekesnő nagymamájahttp://www.life.hu/sztarok/20190611-elhunyt-nagy-bogi-enekesno-nagymamaja.htmlNagy Bogi énekesnő rendkívül szomorú hírt osztott meg az Instagram-oldalán: egy fekete képpel tudatta, hogy elvesztette a nagymamáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.