Schobert Norbi tudta, hogy Benke Laci bácsi egészsége nem jó, halálhíre mégis váratlanul érte. Zokogott, amikor értesült arról, hogy távozott a barátja.

Schobert Norbi és Benke Laci bácsi régóta voltak barátok, több mint 30 éve ismerték egymást. Nem csoda, hogy a szakács halálhíre teljesen összetörte Norbit. Ugyan tudta, hogy a szakács nem örvend jó egészségnek, váratlanul érte őt a távozása.

Schobert Norbi zokogott, amikor értesült Benke Laci bácsi halálárólForrás: TV2

"Tudtam, hogy az utóbbi időben sokat betegeskedett, sokat voltam bent nála a kórházban, de váratlanul ért a halálhíre.  Zokogtam, miután megtudtam.  A kilencvenes évek végén egyszerre volt műsorunk a TV2-n, ő főzött, én aerobikoztam. Aztán volt, hogy mindketten csináltuk mindkettőt, mert egyszer vállalta, hogy részt vesz a ducitornámon. Hihetetlen figura volt, a rekkenő hőségben szakácsruhában tornázta végig a 40 percet. A mai napig jót nevetek a felvételen. Szerintem csak így szabad rá emlékezni. Akárhányszor találkoztunk, mindig megfogta a kezemet, odahúzott magához, majd elmesélt egy viccet" – mondta a Blikknek Norbi.