Két év után szakított Dakota Johnson és Chris Martin

Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com -
Chris Martin Dakota Johnson szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakított Chris Martin, a Coldplay frontembere és A szürke ötven árnyalatából ismert Dakota Johnson – tudta meg a Daily Mail. A pár korábban már az eljegyzést tervezgette.

A 42 éves zenész és a 29 éves színésznő két évet töltöttek együtt. A lapnak egy informátor azt nyilatkozta, hogy már az eljegyzésüket tervezgették, és úgy tűnt, hogy nagyon boldogok együtt.

Dakota Johnson és Chris Martin tavaly, még boldogan Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com

Úgy tűnik, Martinnak nincsen szerencséje a szerelemben az utóbbi években. Első feleségétől, Gwyneth Paltrow-tól 2014-ben vált el tízévnyi házasság után.

Hosszú Katinkának új pasija van: Barcelonában látták őket romantikáznihttp://www.life.hu/sztarok/20190615-hosszu-katinkanak-uj-pasija-van-barcelonaban-lattak-oket-romantikazni.htmlÚgy tűnik, hogy Hosszú Katinkára rátalált a szerelem: ismeretlen férfival romantikázott Barcelonában. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoBikiniben mutatta meg magát VV Mici - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190615-bikiniben-mutatta-meg-magat-vv-mici-foto.htmlVV Mici bátran megmutatta idomait bikiniben, és imádják ezért a rajongói. TV + SztárokBikiniben élvezi a napsütést a szexi Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bikiniben-elvezi-a-napsutest-a-szexi-hodi-pamela.htmlÚgy tűnik, egy kis pihenésre vágyott Hódi Pamela az Ázsia Expressz forgatása után. Bikiniben mutatta meg az alakját a vízparton. TV + SztárokNeymar volt kedvese, Sara imádja a kebleit mutogatnihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-neymar-volt-kedvese-sara-imadja-a-kebleit-mutogatni.htmlMég 2014-ben volt kapcsolata a Sara nevű lánynak a focista Neymarral. Úgy tűnik, azóta luxuséletet él, kebleit pedig gyakran megmutatja. TV + SztárokOrigoPachmann Péter nem érzi késznek magát egy új kapcsolatrahttp://www.life.hu/sztarok/20190615-pachmann-peter-nem-erzi-kesznek-magat-egy-uj-kapcsolatra.htmlPachmann Péter harmadik házassága futott zátonyra tavaly, és habár azóta csaknem egy év eltelt, a műsorvezető még nem érzi késznek magát egy új kapcsolatra. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBikiniben élvezi a napsütést Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bikiniben-elvezi-a-napsutest-lola.htmlRendszeresen oszt meg magáról képeket a közösségi oldalán Lola, az énekesnő. Most megmutatta, hogy már ő is élvezi a nyarat és a napsütést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.