Kiderült, ki Hosszú Katinka új pasija

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szerelem Barcelona Hosszú Katinka pasi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka Barcelonában turbékolt egy férfival, akinek kiléte nem maradt sokáig titok. 

Hosszú Katinkára újra rátalált a szerelem – ahogy arról a Life.hu is beszámolt. Az úszót Barcelonában kapták lencsevégre egy ismeretlen férfival andalogva. Természetesen mindenkit az érdekelt a legjobban, ki rabolta el a sportoló szívét, és kiderült, ennek a férfinak is van köze az úszáshoz, ugyanis egy úszóedző fia.

Hosszú Katinka új pasija Dudás Dániel edzőjének a fia Fotó: Polyák Attila - Origo

A történet egy kicsit bonyolult, ugyanis Dudás Dániel – akivel állítólag Katinka a válása után alkotott egy párt – edzőjének, Gelencsér Andrásnak a fiáról van szó... Máté egykor az úszásban is kipróbálta magát, de ma már inkább modellkedik. „Hogy Katka mikor és hogyan melegedett össze Mátéval, azt nem tudom. De az biztos, hogy a rendkívül jóképű srác teljesen levette a lábáról. Nagyon szerelmes, és ez minden pillanatban érződik” – árulta el a Borsnak egy bennfentes. Hozzátette, mindenki nagyon szurkol Katinka boldogságáért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.