Hosszú Katinkának új pasija van: Barcelonában látták őket romantikázni

Fotó: Polyák Attila - Origo -
szerelem Hosszú Katinka pasi kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Hosszú Katinkára rátalált a szerelem: ismeretlen férfival romantikázott Barcelonában. 

Hosszú Katinka nagy figyelem közepette vált el Shane Tusuptól, azóta nem hallani arról, hogyan alakul a magánélete. Elbújni azonban nem tud a kíváncsi tekintetek elől, így derült ki, hogy az úszóbajnoknak új férfi van az életében. Barcelonában kapták lencsevégre a turbékoló párost.

Hosszú Katinka ismét szerelmes Fotó: Polyák Attila - Origo

„Lerítt róluk, mennyire odavannak a másikért, kézen fogva ballagtak, tízméterenként összebújtak, megcsókolták egymást. Arra gondoltunk, nem tarthat régóta a kapcsolatuk, ha ilyen sűrűn és hevesen ölelkeznek. Vagy tíz percig mentünk egy irányba, még azt is láttuk, ahogyan fagylaltot vesznek, aztán másfelé mentek. Jó volt látni, hogy Katinka ilyen boldog" – mondta a Blikknek egy szemtanú a párról. A róluk készült fotókért kattints ide!

Bikiniben élvezi a napsütést a szexi Hódi Pamelahttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bikiniben-elvezi-a-napsutest-a-szexi-hodi-pamela.htmlÚgy tűnik, egy kis pihenésre vágyott Hódi Pamela az Ázsia Expressz forgatása után. Bikiniben mutatta meg az alakját a vízparton. TV + SztárokOrigoNeymar volt kedvese, Sara imádja a kebleit mutogatnihttp://www.life.hu/sztarok/20190614-neymar-volt-kedvese-sara-imadja-a-kebleit-mutogatni.htmlMég 2014-ben volt kapcsolata a Sara nevű lánynak a focista Neymarral. Úgy tűnik, azóta luxuséletet él, kebleit pedig gyakran megmutatja. TV + Sztárok--Bikiniben élvezi a napsütést Lolahttp://www.life.hu/sztarok/20190614-bikiniben-elvezi-a-napsutest-lola.htmlRendszeresen oszt meg magáról képeket a közösségi oldalán Lola, az énekesnő. Most megmutatta, hogy már ő is élvezi a nyarat és a napsütést. TV + SztárokOrigoSzínészek, akik a kamerák előtt csókolóztak előszörhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-szineszek-akik-a-kamerak-elott-csokoloztak-eloszor.htmlAz első csók meghatározó egy fiatal életében. Hevesen dobogó szív kíséri, izgatottsággal és idegességgel vegyítve. A gyerekszínészeknek azonban a varázslatos első csók élménye nem éppen úgy adatik meg, ahogy kellene. Ők ugyanis sok esetben sem a partnerüket, sem az időpontot nem választhatják meg. Íme azok a sztárok, akik a kamerák előtt voltak kénytelenek átélni az első csókjukat. TV + SztárokOrigoPucéran kapták le 49 éves Naomi Campbellt – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190614-puceran-kaptak-le-49-eves-naomi-campbellt.htmlNaomi Campbell nem szégyenlős: a kamerák előtt dobta le a ruháit. TV + Sztárok--Rubint Réka a kezdetekről mesélt: így indult a karrierjehttp://www.life.hu/sztarok/20190614-rubint-reka-a-kezdetekrol-meselt-igy-indult-a-karrierje.htmlMikor aerobikórákat kezdett tartani Rubint Réka, még egyáltalán nem gondolt arra, hogy ismert ember legyen. Most elmesélte a karrierje indulását, és azt, hogyan járult hozzá a sikerhez egy kertészfiú. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.