Szinte nem telik el úgy hónap, hogy ne kerülne fel az internetre olyan fotó vagy videó, amellyel a rajongók azt szeretnék bizonyítani, Tupac valójában ma is él.

Immár lassan 23 éve annak, hogy halálos lövés érte a népszerű rappert, Tupacet. A rajongók soha nem fognak belenyugodni kedvencük elvesztésébe és az utóbbi időben több összeesküvés-elméletet is szőttek arról, hogy a férfi valójában ma is él.

Az internetre több videó is felkerült, amelyen állítólag feltűnik Tupac.

Tupac Shakur állítólag ma is élForrás: Getty Images/Tim Mosenfelder

A Daily Star azt írja, márciusban egy olyan felvétel látott napvilágot, amely 2002-ben készült. Egy szakállas férfi tűnik fel rajta, aki valóban nagyon hasonlít Tupacre. Szintén ebben a hónapban került fel a videómegosztó oldalra az a videó, amelyen egy kalapot, rózsaszín inget viselő alak jelenik meg és állítólag ugyanolyan tetoválás van a karján, mint amilyen a rappernek is volt.

Májusban egy fotót osztottak meg a rajongók, amely állítólag egy nappal a rapper halála után készült. Itt Tupac ugyanazt a narancsszínű felsőt viseli, mint amikor meggyilkolták. Nem sokkal később egy újabb videó látott napvilágot, itt egy cigarettázó férfit szúrtak ki a szemfülesek, aki szerintük biztosan a rapper.