Harry herceg ráparancsolt Meghan hercegnére, kiakadtak a rajongók

Forrás: AFP/Tolga Akmen -
Meghan Markle Meghan hercegné Himnusz Harry herceg II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeke születése óta még nem nagyon mutatkozott nyilvánosan Meghan hercegné. A királynő hivatalos születésnapi ünnepségén azonban részt vett. Úgy tudni, hogy Harry herceg rendre utasította feleségét, amin kissé felbőszültek a rajongók.

"Fordulj előre!" – utasította feleségét Harry herceg a királynő hivatalos születésnapi ünnepségén, miután Meghan hercegné hátrafordult, hogy kérdezzen valamit a férjétől.

A rajongók úgy látták, hogy ez rosszulesett a hercegnének, arca elkomorult. Ám az Express cikke szerint Harry nem bántani akarta a kis Archie édesanyját, mindössze arról volt szó, hogy a Himnusz következett, amikor nem illendő forgolódni.

Meghan hercegnét rendre utasították Forrás: AFP/Tolga Akmen

Egyre több rajongót veszítenek a magyar sztárok a legnagyobb közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--egyre-tobb-rajongot-veszitenek-a-magyar-sztarok-a-legnagyobb-kozossegi-oldalon.htmlMíg általában folyamatosan növekedni szokott a magyar sztárok rajongóinak száma a közösségi oldalakon, mostanában ezrével vesztik a lájkolókat. TV + SztárokOrigoA szervezők elárulták, mit kértek a szupersztárok az EFOTT-rahttp://www.life.hu/sztarok/20190619-a-szervezok-elarultak-mit-kertek-a-szupersztarok-az-efottra.htmlNéhány hét és kezdetét veszi az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Az EFOTT-ra egyre több világsztár érkezik, így adott a kérdés a főszervezőtől, mik azok a speciális kívánságok, amiket idén kedvenceink az öltözőjükbe kértek. TV + Sztárok--Pintér Tibornak nincs ideje a nyaralásra: idén már nem viszi sehova szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pinter-tibornak-nincs-ideje-a-nyaralasra-iden-mar-nem-viszi-sehova-szerelmet.htmlIdén már nem megy nyaralni Pintér Tibor és kedvese, Jenifer. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee megmutatta kislányát, Zoét - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-ganxsta-zolee-megmutatta-kislanyat-zoet.htmlGanxsta Zolee megmutatta követőinek büszkeséségt, vagyis kislányát: ekkora már Zoé.TV + Sztárok--VV Aurelio ellen terhelő vallomás hangzott el emberrablási ügyének tárgyalásánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619--vv-aurelio-ellen-terhelo-vallomas-hangzott-el-emberrablasi-ugyenek-targyalasan.htmlTerhelő vallomás hangzott el Aurelio ellen a tárgyaláson: a celebet azzal vádolják, hogy elrabolt egy férfit. TV + SztárokOrigoPumped Gabo személyi edzőnek áll: saját magát reklámozza a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190619-pumped-gabo-szemelyi-edzonek-all-sajat-magat-reklamozza-kozossegi-oldalan.htmlPumped Gabo néhány évvel ezelőtt úgy lett híres, hogy a Balaton Soundon piros fürdőnacijában, izmos testtel pumpálva táncolt. Azóta láthattuk már őt vékonyan, izmosan, és most úgy érzi, eljött az ideje, hogy a testépítésről szerzett tapasztalatait másoknak is átadja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.