Vasvári Vivien elárulta, hogy Fecsó imádja a műcicijét

Forrás: Instagram/Vasvári Vivi -
plasztikai műtét mell alak Vasvári Vivien Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran oszt meg magáról bikinis képeket közösségi oldalán Vasvári Vivien. Sokan úgy gondolják, sanyargatja a testét, azért lehet ilyen vékony két gyerek után is. Most elárulta, mi a titka, és azt is, hogy Fecsó mit szól a szépészeti beavatkozásokhoz.

„Azzal vádolnak, hogy ahhoz, hogy egy évvel a szülés után így nézzek ki, biztosan sanyargatom magam, koplalok. Szeretnék megnyutatni mindenki, hogy rendesen eszem” – jelentette ki a hot! magazinnak Vasvári Vivien. A luxusfeleség gyakran oszt meg magáról bikinis fotókat közösségi oldalán, ilyenkor kap hideget-meleget.

„Az én titkom nem más, mint a genetika. Édesanyám alakját örököltem, aki világéletében sovány volt” – folytatta Vivien, aki néhány szépészeti beavatkozást is végrehajtatott már a testén. Azt is elárulta, hogyan viszonyul ezekhez a férje.

Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miatt Forrás: Instagram/Vasvári Vivi

„Fecsó nem mondogatja, hogy hízzak meg, vagy hogy bármit változtassak magamon. Azt, hogy túlestem néhány szépészeti műtéten, én akartam. Szereti a vékonyságomat, mint ahogy a műcicimet is, más véleménye meg nem érdekel” fejtette ki a luxusfeleség.

Szulák Andrea szerint pánikbetegség is szerepet játszhatott Cserháti Zsuzsa halálábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190620-szulak-andrea-szerint-panikbetegseg-is-szerepet-jatszhatott-cserhati-zsuzsa-halalaban.htmlHetvenegyedik születésnapját ünnepelné hétvégén Cserháti Zsuzsa. A tizenhat évvel ezelőtt elhunyt énekesnőről most Szulák Andrea mesélt. TV + Sztárok--Hódi Pamela gyűrűt csináltatott: kislánya ujjlenyomata van rajtahttp://www.life.hu/sztarok/20190620-hodi-pamela-gyurut-csinaltatott-kislanya-ujjlenyomata-van-rajta.htmlHódi Pamela ujján új gyűrű csillog: kislánya, Natika ujjlenyomata látható rajta. TV + SztárokOrigoRihanna fonott frizurára váltotthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-rihanna-fonott-frizurara-valtott.htmlStílust váltott Rihanna. Az utóbbi időben egyenes hajjal láthattuk, most azonban hosszú fonott tincsekkel hódít. TV + Sztárok--Titkos esküvőn házasodott össze Solti Ádám és kedvese, Bernihttp://www.life.hu/sztarok/20190620-titkos-eskuvon-hazasodott-ossze-solti-adam-es-kedvese-berni.htmlTitkos esküvőn házasodott össze Solti Ádám és kedvese, Berni. TV + SztárokOrigoVajna Timi kipróbálta a Drakula-kezelésthttp://www.life.hu/sztarok/20190620-vajna-timi-kiprobalta-a-drakula-kezelest.htmlVajna Timi arca csupa vér friss fotóján. TV + SztárokOrigoÁbel Anita így búcsúzott el a Szomszédok rendezőjétől, Horváth Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190620--abel-anita-igy-bucsuzott-a-szomszedok-rendezojetol-horvath-adamtol.htmlÁbel Anita búcsút vett a Szomszédok rendezőjétől, Horváth Ádámtól, aki 89 éves korában elhunyt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.