Gyakran oszt meg magáról bikinis képeket közösségi oldalán Vasvári Vivien. Sokan úgy gondolják, sanyargatja a testét, azért lehet ilyen vékony két gyerek után is. Most elárulta, mi a titka, és azt is, hogy Fecsó mit szól a szépészeti beavatkozásokhoz.

„Azzal vádolnak, hogy ahhoz, hogy egy évvel a szülés után így nézzek ki, biztosan sanyargatom magam, koplalok. Szeretnék megnyutatni mindenki, hogy rendesen eszem” – jelentette ki a hot! magazinnak Vasvári Vivien. A luxusfeleség gyakran oszt meg magáról bikinis fotókat közösségi oldalán, ilyenkor kap hideget-meleget. 

„Az én titkom nem más, mint a genetika. Édesanyám alakját örököltem, aki világéletében sovány volt” – folytatta Vivien, aki néhány szépészeti beavatkozást is végrehajtatott már a testén. Azt is elárulta, hogyan viszonyul ezekhez a férje. 

Vasvári Vivien nem szégyelli a műmelleit, pedig sokan bántják őt a műtétei miattForrás: Instagram/Vasvári Vivi

„Fecsó nem mondogatja, hogy hízzak meg, vagy hogy bármit változtassak magamon. Azt, hogy túlestem néhány szépészeti műtéten, én akartam. Szereti a vékonyságomat, mint ahogy a műcicimet is, más véleménye meg nem érdekel” fejtette ki a luxusfeleség.