Szexi piros miniruhába bújtatta formás lábait Tóth Vera: fotó

overáll fotó szexi ruha Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera is nekivetkőzött ebben a nyári forróságban. Egy mini overállt választott napi kánikula ruhájának.

Tűzpiros virágos overáll, hatalmas sárga fülbevaló - így pózol legutóbbi szelfijén az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, Tóth Vera, akire mára már rá sem lehet ismerni. Formás idomain meglátszik, hogy szababdideje jó részét az edzőteremben tölti, ahol edzőjével mindent megtesznek annak érdekében, hogy elérje a vágyott külsőt. Vera az elmúlt időszakban több mint 50 kilótól szabadult meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Gyakorlatilag egész nap autóban ülünk, de a hajam még mindig tart☺️

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs különös fotót posztolt magáról Törökországbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-sebestyen-balazs-kulonos-fotot-posztolt-magarol-torokorszagbol.htmlSebestyén Balázs családjával Törökországban nyaral, ahonnan ezúttal nem családi fotót posztolt, hanem egy eltorzult szelfit.TV + Sztárok--Osvárt Andrea fekete bikiniben napozott: így lőtt magáról egy szelfithttp://www.life.hu/sztarok/20190622-osvart-andrea-fekete-bikiniben-napozott-igy-lott-magarol-egy-szelfit.htmlMegérkezett a kánikula és sztárjaink is a vízpartra menekülnek a hőség elől. Nagy szerencsékre meg is mutatják magukat a vízparton. Ezúttal Osvárt Andi vetkőzött szexi fekete bikinire. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLátványosan lefogyott Király Linda: elárulta, hogy csináltahttp://www.life.hu/sztarok/20190622-latvanyosan-lefogyott-kiraly-linda-elarulta-hogy-csinalta.htmlKirály Linda az elmúlt időszakban jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, ami a kisugárzását és megjelenését egyaránt gyökeresen megváltoztatta. Elárulta, mi a titka.TV + SztárokOrigoKorda György és Balázs Klári most ünnepli 39. házassági évfordulójáthttp://www.life.hu/sztarok/20190622-korda-gorgy-es-balazs-klari-most-unnepli-39-hazassagi-evfordulojat.htmlA napokban ünnepli 39. házassági évfordulóját Korda György és Balázs Klári. Kapcsolatuk hivatalossá tétele előtt egy évig jártak egymással, így már 40 éve szeretik egymást. Most elárulták, hogyan ünnepelnek majd. TV + Sztárok--Sztárok, akik a képernyőn kívül is összejöttek: Blake Lively és Ryan Reynolds is így talált egymásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190621-sztarok-akik-a-a-forgatason-jottek-ossze-blake-lively-es-ryan-reynolds.htmlHollywoodban elég gyakori, hogy az együtt dolgozó sztárok szerelembe esnek, de az már sokkal ritkább, hogy az így kialakult kapcsolatok tartósak is maradnak. Az alábbi pároknál azonban nemcsak fellángolás volt a forgatások alatt formálódott viszony, hiszen ők azóta is egy párt alkotnak. TV + Sztárok--Nyilvános helyen, ügyvédeik jelenlétében veszett össze LL Junior és gyermekei anyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190622-nyilvanos-helyen-ugyvedeik-jelenleteben-veszett-ossze-ll-junior-es-gyermekei-anyja.htmlLL Junior és Hopp Csilla kapcsolata hosszú ideje véget ért. Junior már újranősült és boldog kedvesével. Exével azonban örökre összeköti őket a két kisfiuk, akik miatt kénytelenek találkozni.. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.