Elfeledett magyar sztárpárok: Csisztu Zsuzsa és Bochkor Gábor is voltak együtt

Forrás: Polyák Attila/Origo, TV2 -
Tóth Gabi Skrapits Erik Batiz András sztárpár Palcsó Tamás magyar Dukai Regina Tóth Tibi Csisztu Zsuzsa Bochkor Gábor Marsi Anikó Kiso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak, akik azóta már megtalálták életük párját, mások pedig még mindig keresik, de ezek a sztárpárok életük egy bizonyos pontján úgy gondolták, összetartoznak. Nem véletlen azonban, hogy már nem emlékszünk rájuk, ugyanis az örökké tartónak gondolt románcok nem állták ki az idő próbáját. 

Marsi Anikó és Batiz András

Marsi Anikó és Batiz András Forrás: Szabó Gábor/Origo, MTI

Marsi Anikó olyan régóta van együtt Palik Lászlóval, hogy nem is emlékszünk már azokra az időkre, amikor nem egy párt alkottak. Pedig a műsorvezető hosszú évekig volt Batiz András szerelme, a hírek szerint még eljegyzés is történt köztük, de esküvőre végül nem került sor. Marsi Anikó és Batiz András külön utakon folytatták.

Tóth Gabi és Palcsó Tamás

Tóth Gabi és Palcsó Tamás Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Palcsó Tamás

A Megasztár tehetségkutató nemcsak hírnevet, de szerelmet is hozott az énekeseknek. A fiatalok kapcsolatán annak idején mindenki meglepődött, Palcsó Tomi szülei eleinte féltették is az énekest az energikus Gabitól, de végül sikerült rendezni a konfliktust. Kapcsolatuk ennek ellenére nem volt hosszú életű, és mint tudjuk, Gabi azóta megtalálta a nagy őt.

Dukai Regina és Tóth Tibi

Dukai Regina és Tóth Tibi Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Hooligans

Dukai Regina és a Hooligans gitárosa 2004-ben jelentették be, hogy hivatalosan is egy párt alkotnak. Kapcsolatuk nagyon gyorsan haladt, szinte egyből össze is költöztek, ám a szerelem hamar kihunyt. Két év együttlét után szakítottak egymással. Akkor Tibi azt nyilatkozta, jót nem tud mondani Regináról, rosszat pedig nem akar...

Kiso és Skrapits Erik

Kiso és Skrapits Erik Forrás: Instagram/Kiss Orsolya, Facebook/Skrapits Erik

Kiso és a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik kapcsolatában sokan kételkedtek, hiszen 8 év korkülönbség volt köztük a műsorvezető javára. A szerelmesek azonban sokáig boldog kapcsolatban éltek, de hat év után az ő történetük is a végéhez ért. A pár egyike sem nyilatkozott a szakítás okáról, így soha nem derült ki, hogy miért is lett vége a románcnak.

Csisztu Zsuzsa és Bochkor Gábor

Csisztu Zsuzsa és Bochkor Gábor Forrás: Polyák Attila/Origo, TV2

Csisztu Zsuzsa és Bochkor Gábor románcáról nem lehet sokat tudni, ugyanis mindketten igyekeztek eltitkolni azt a nyilvánosság elől. Ennek ellenére az biztos, hogy a két sztár egykor egy párt alkotott. Kapcsolatuk nem tartott sokáig, és a felek azóta sem nyilatkoztak arról, mi is történt köztük, így nem csoda, ha mára sokan elfelejtették a viszonyukat.

Elárverezik Boris Becker trófeáit, hogy adósságának egy részét ki tudja fizetnihttp://www.life.hu/sztarok/20190624-elarverezik-boris-becker-trofeait-hogy-adossaganak-egy-reszet-ki-tudja-fizetni.htmlElárverezik Boris Becker német teniszsztár 82 érmét, kupáját, személyes szuvenírjait egy hétfőn kezdődő online árverésen, hogy adósságai egy részét ki tudja fizetni.TV + Sztárok--Távozik a TV2 Mokka műsorvezetője, Szabó Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tavozik-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szabo-dora.htmlKönnyek között jelentette be Szabó Dóra, hogy távozik a Mokka műsorvezetői közül. TV + SztárokOrigoAlice Cooper és felesége megegyeztek a halálukkal kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-alice-cooper-es-felesege-megegyeztek-a-halalukkal-kapcsolatban.htmlNagyon szereti egymást Alice Cooper és felesége, Sheryl Goddard. Olyannyira nem tudnak egymás nélkül élni, hogy megegyeztek a halálukat illetően. TV + Sztárok--A Spice Girls énekesnője, Mel B összejöhetett egy nővelhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-a-spice-girls-enekesnoje-mel-b-osszejohetett-egy-novel.htmlAzt pletykálják, hogy Mel B összeszűrte a levet egy nála 15 évvel fiatalabb énekesnővel. TV + Sztárok--Nem készült el Cserháti Zsuzsa születésnapjára a sírkövehttp://www.life.hu/sztarok/20190624-nem-keszult-el-cserhati-zsuzsa-szuletesnapjara-a-sirkove.htmlCserháti Zsuzsa sírja az énekesnő születésnapjára sem készült el. TV + Sztárok--Tíz év együttlét után hozzámegy párjához Szűcs Judithhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-tiz-ev-egyuttlet-utan-hozzamegy-parjahoz-szucs-judith.htmlSzűcs Judith már 10 éve él boldog párkapcsolatban – 9 éve menyasszonyként –, és hamarosan feleség lesz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.