lakodalom esküvő Lékai Máté Római-part Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton házasodott össze Lékai Máté és Kiss Ramóna. A Blikk úgy tudja, a lakodalom a Római-parton volt, és közel száz vendéget hívtak meg.

„Gyönyörű volt a helyszín, az egész olyan volt, mintha egy mesefilmben lennénk. Égőfüzér volt a fő asztal mögött, és bár Rami és Máté is igen konzervatívak, a lagzi mégis nagyon laza volt. Tényleg arról szólt az egész, hogy mindenki érezze jól magát. Hajnalig szólt a zene, mindenki táncolt, nagyon jó volt a hangulat. Az esküvő szép volt és szívhez szóló, Rami többször törölgette is a szemét, úgy meghatódott. Szerintem mindig ilyenről álmodott” – mesélte a lapnak az egyik vendég.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Családom❤️! Köszi @hotmagazin hogy megörökítitek a legjobb pillanatainkat. #NoeBaba

Kiss Ramóna (@ramona_kiss) által megosztott bejegyzés,


A meghívottak között több kézilabdázó is volt, de az X-Faktor és a Barátok közt stábjából is többen jelen voltak a nagy napon. Az esküvő napján a nagyszülők vigyáztak a pár közös kisfiára, a féléves Noéra. A lap úgy tudja, hogy nászútra is hármasban mennek, a babát semmi pénzért nem hagynák itthon.

Kiss Ramóna és Lékai Máté 2017 januárjában találkoztak. Nem kellett sok idő, és Máté megkérte szerelme kezét, kisfiuk 2019 januárjában született.

Gyakran megviccelte családját és barátait Diana hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-gyakran-megviccelte-csaladjat-es-baratait-diana-hercegno-vilmos-szuletesnapja.htmlVilmos herceg születésnapja apropóján sztorizgatott Darren McGrady, Diana egykori séfje. Elmondta, a hercegnő gyakran zavarba hozta szeretteit a vicceivel. TV + Sztárok--Sztárfellépők exkluzív produkciói lesznek láthatóak a Magyarország Szépe show-jábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-sztarfellepok-exkluziv-produkcioi-a-magyarorszag-szepe-showjaban.htmlAz ország legszebb lányai mellett igazi sztárparádé várja a Duna Televízió és a Duna World nézőit vasárnap este a Magyarország Szépe élő adásában, 19:30-kor. A döntőbe jutott tizenhat szépség bemutatkozása mellett exkluzív zenei produkciók és dalpremierek szórakoztatják a közönséget. TV + SztárokOrigoBubik Istvánnal való szerelméről vallott Szentandrássy Hédi képzőművészhttp://www.life.hu/sztarok/20190623-bubik-istvannal-valo-szerelmerol-vallott-szentandrassy-hedi.htmlBubik Istvánnal való kapcsolatáról beszélt szerelme, Szentandrássy Hédi. Elmondta, első látásra beleszeretett a férfiba, hozzátette, fogalma nem volt, hogy a színész házas. Bubik István 2004 novemberében hunyt el autóbalesetben. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné féltékeny Vilmosra és Katalinra, mert több követőjük van?http://www.life.hu/sztarok/20190621-meghan-hercegne-feltekeny-vilmosra-es-katalinra-mert-tobb-kovetojuk-van.htmlNéhány hónappal ezelőtt hozta létre saját Instagram-oldalát Harry herceg és Meghan hercegné. Vilmosnak és Katalinnak még mindig több követője van, a hírek szerint pedig ez igencsak idegesíti Meghant. TV + Sztárok--Utasi Árpi, a kis mesemondó elárulta, hogyan él mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190621-utasi-arpi-a-kis-mesemondo-elarulta-hogyan-el-most.html2007-ben nyerte meg a Csillag születik című tehetségkutatót. A kis mesemondó azóta búcsút intett a rivaldafénynek, a ma már 26 éves fiatalember elmondta, hogyan él most. TV + SztárokOrigoSebestyén Balázs különös fotót posztolt magáról Törökországbólhttp://www.life.hu/sztarok/20190622-sebestyen-balazs-kulonos-fotot-posztolt-magarol-torokorszagbol.htmlSebestyén Balázs Törökországban nyaral a családjával, ahonnan ezúttal nem családi fotót posztolt, hanem egy eltorzult szelfit. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.