A kórház parkolójában vesztette életét a mindenórás kismama: a babáját sikerült megmenteni

halál baba terhesség kórház kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit mindenórás kismama vesztette életét egy kórház parkolójában. Gyermekét az orvosok nagy küzdelem árán megmentették.

A 36 esztendős Rachel terhessége vége felé erős fájdalmakra kezdett panaszkodni. Férje berohant vele a kórházba, ám a nő a parkolóban összeesett és megállt a szíve.

Az orvosok nem tudtak rajta segíteni, de a babát megmentették: a kis Izabellát császármetszéssel kiemelték édesanyja méhéből. A szülők nem tudták, hogy kislányuk fog születni, azt szerették volna, ha csak a szülés során derül ki a neme.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Rachel a lelki társam volt. El sem tudom képzelni az életemet nélküle. A szívem szakad meg, ha arra gondolok, Izabella soha nem találkozhat vele. De tudom, hogy az emléke benne él majd, és ezt mindenki tudni fogja” – mondta az édesapa a Mirrornak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.