Tíz évvel ezelőtt hunyt el Michael Jackson. Most egy új dokumentumfilmet készítettek róla Killing Michael Jackson címmel. Ebben nyomozók meséltek arról, hogy a pop királyának sebhelyek borították a testét, és kopasz foltok voltak a fején. 

Elképzelhető, hogy parókát viselt Michael Jackson életének utolsó éveiben – derült ki a Killing Michael Jackson című dokumentumfilmből. A 10 évvel ezelőtt elhunyt popikon halálának körülményeiről az ügyben eljáró nyomozók meséltek. 

Azt állítják, Jackson fején kopasz foltok voltak, így valószínűleg utolsó éveiben parókát hordott, de tetoválással is igyekezett elfedni a kopaszságát – írja a Mirror. Valószínűsítik, hogy annak a balesetnek a következménye ez, amely a Pepsi reklámfilmjének forgatásán történt. Ekkor ugyanis kigyulladt az énekes haja. De állítólag kozmetikai tetoválása is volt például az ajkai körül. 

Sebhelyeket találtak a popikon testénForrás: Killing Michael Jackson

A filmben elhangzik, hogy számos heget találtak a testén, melyek azokból a műtétekből maradhattak meg, amelyekkel megpróbálta teljesen megváltoztatni a külsejét. Találtak például a füle mögött és az orra mellett is. De voltak hegek a nyakán, a csuklóján és a karján is. Ezek is a különböző beavatkozások nyomai lehetnek.