Katalin hercegné barátkozni akart Chelsy Davyvel, de nem jött össze

Forrás: Getty Images/2006 Indigo/Indigo -
elutasítás Chelsy Davy barátság Katalin hercegné Vilmos herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg még 2004-ben járt együtt Chelsy Davyvel, ekkor már Vilmos herceg és Katalin hercegné is egy párt alkottak. Katalin barátkozni szeretett volna a lánnyal, ám ennek csúnya vége lett. 

Sokan emlékeznek még Chelsy Davyre, arra a lányra, akivel Harry herceg 2004-ben kezdett randevúzni. Viharos kapcsolatuk évekig tartott. Ekkor már Vilmos herceg és Katalin hercegné is egy párt alkotott.

Katalin szeretett volna összebarátkozni Chelsyvel, ám a szőke lány elutasította őt – írja a The Sun. Katie Nicholl író már több könyvet írt a királyi családról, és azt állítja, hogy Katalin egy alkalommal vásárolni hívta Chelsyt, ám ő kijelentette, hogy nem megy vele.

Chelsy Davy nem akart barátkozni Kate Middletonnal Forrás: Getty Images/2006 Indigo/Indigo

„Teljesen különböző karakterek voltak” – jelentette ki az életrajzíró, aki szerint a két lány többször találkozott a királyi család privát eseményein. Például mindketten egyszerre találkoztak első alkalommal a királynővel.

Azt állítják, hogy Michael Jackson kopasz volt és sebhelyek borították testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-azt-allitjak-hogy-michael-jackson-kopasz-volt-es-sebhelyek-boritottak-testet.htmlTíz évvel ezelőtt hunyt el Michael Jackson. Most egy új dokumentumfilmet készítettek róla Killing Michael Jackson címmel. Ebben nyomozók meséltek arról, hogy a pop királyának sebhelyek borították testét, és kopasz foltok voltak a fején. TV + Sztárok--Katalin hercegné fontos feladatot kapott Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-katalin-hercegne-fontos-feladatot-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlKöztudott, hogy imádja a művészeteket Katalin hercegné, a fotózáshoz pedig tehetsége is van. Éppen ezért nagyon örül annak az új feladatnak, amelyet nemrégiben a királynőtől kapott. TV + Sztárok--Évente 251 milliót keres az Instagram-sztár, Abigail Ratchford (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190626-evente-251-milliot-keres-az-instagramsztar-abigail-ratchford.htmlHihetetlen, mennyi pénzt keres posztjaival a 27 éves Insta-sztár: évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. TV + SztárokOrigoCurtis úgy véli, autóból figyelték a nyomozók a házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-curtis-ugy-veli-autobol-figyeltek-a-nyomozok-a-hazat.htmlHamarosan megszületik Curtis és kedvese első gyermeke. A rapper nemrégiben drogproblémákkal küzdött, de szerencsére a születendő baba teljesen egészséges. Curtis szerint Majka vallomása után nyomozók figyelték a házát. TV + SztárokOrigoTihanyi-Tóth Csaba nehéz pillanatokat élt át a Barátok közt forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-tihanyitoth-csaba-nehez-pillanatokat-elt-at-a-baratok-kozt-forgatasa-alatt.htmlNem először él át nehéz pillanatokat a Barátok közt forgatása során Tihanyi-Tóth Csaba, az ország Novák Lacija. Most azt kellett eljátszania, hogy megtudja, sorozatbeli édesanyja rákos. TV + Sztárok--Szabó Dóra a Mokka után a saját vállalkozására koncentrálhttp://www.life.hu/sztarok/20190626--szabo-dora-a-mokka-utan-a-sajat-vallalkozasara-koncentral.htmlSzabó Dóra úgy döntött, távozik a Mokka csapatából, hogy saját vállalkozására koncentráljon. Elárulta, mivel is fog foglalkozni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.