Szakításáról vallott Hajdú Péter

Forrás: Facebook/Hajdú Péter, Facebook/Ritual by NONO -
Alföldy Anna Hajdú Péter szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter a kamerák előtt vallott arról, miért is ért véget a kapcsolata Alföldy Annával.

Pár hete bombaként robbant a hír, miszerint szakított egymással Hajdú Péter és fiatalabb kedvese, Alföldy Anna. A népszerű tévés most az RTL Klubnak őszintén vallott arról, miért is futott zátonyra a kapcsolatuk.

5 hónapig voltunk együtt. Nem működött igazán. Ennyi, van ilyen, és ha nem működik valami, inkább el kell engedni. Más érdeklődési körünk volt. Nem éreztem azt, hogy mélyülne a kapcsolatunk az elmúlt 5 hónapban, és ő sem érezte. Inkább azt mondtuk, hogy próbáljuk meg külön-külön megtalálni a boldogságot.”

Azt állítják, hogy Michael Jackson kopasz volt és sebhelyek borították testéthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-azt-allitjak-hogy-michael-jackson-kopasz-volt-es-sebhelyek-boritottak-testet.htmlTíz évvel ezelőtt hunyt el Michael Jackson. Most egy új dokumentumfilmet készítettek róla Killing Michael Jackson címmel. Ebben nyomozók meséltek arról, hogy a pop királyának sebhelyek borították testét, és kopasz foltok voltak a fején. TV + Sztárok--Katalin hercegné fontos feladatot kapott Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-katalin-hercegne-fontos-feladatot-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlKöztudott, hogy imádja a művészeteket Katalin hercegné, a fotózáshoz pedig tehetsége is van. Éppen ezért nagyon örül annak az új feladatnak, amelyet nemrégiben a királynőtől kapott. TV + Sztárok--Évente 251 milliót keres az Instagram-sztár, Abigail Ratchford (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190626-evente-251-milliot-keres-az-instagramsztar-abigail-ratchford.htmlHihetetlen, mennyi pénzt keres posztjaival a 27 éves Insta-sztár: évente 251 millió forintnak megfelelő font üti a markát. TV + SztárokOrigoCurtis úgy véli, autóból figyelték a nyomozók a házáthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-curtis-ugy-veli-autobol-figyeltek-a-nyomozok-a-hazat.htmlHamarosan megszületik Curtis és kedvese első gyermeke. A rapper nemrégiben drogproblémákkal küzdött, de szerencsére a születendő baba teljesen egészséges. Curtis szerint Majka vallomása után nyomozók figyelték a házát. TV + SztárokOrigoTihanyi-Tóth Csaba nehéz pillanatokat élt át a Barátok közt forgatása alatthttp://www.life.hu/sztarok/20190626-tihanyitoth-csaba-nehez-pillanatokat-elt-at-a-baratok-kozt-forgatasa-alatt.htmlNem először él át nehéz pillanatokat a Barátok közt forgatása során Tihanyi-Tóth Csaba, az ország Novák Lacija. Most azt kellett eljátszania, hogy megtudja, sorozatbeli édesanyja rákos. TV + Sztárok--Horváth Tamást a mai napig kiakasztja Michael Jackson halálahttp://www.life.hu/sztarok/20190625-horvath-tamast-a-mai-napig-kiakasztja-michael-jackson-halala.htmlHorváth Tamás Michael Jackson halálának évfordulóján beszélt a sztárról, és elmondta, a zenész elvesztésének körülményei még mindig kiakasztják. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.