Vasembernek hitte magát a négy éves pápai kisfiú, aki kiugrott az erkélyről

Forrás: police.hu -
kisfiú erkély Vasember baleset Pápa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Repülni szeretett volna, mint a kedvenc szuperhőse, ezért kiugrott első emeleti lakásuk teraszáról egy négy éves pápai kisfiú. Az édesanya csak a ruhákért ment be, ezalatt a gyermek felállt egy székre és kiugrott.

A testvérek szóltak az édesanyának arról, hogy mi történt. Mikor lenézett, látta a földön fekvő kisfiút. Azonnal lerohant hozzá, és úgy tűnt a gyermeknek nem történt baja. Perccel később azonban sírni kezdett, nagyon fájlalta a lábát. Helikopterrel szállították a veszprémi kórházba, a kisfiú lábát két helyen kellett összecsavarozni. Szülei hétfőn már hazavihették.

A rendőrség nyomoz az ügyben, az édesanyát kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják.

Elhunyt egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontbanhttp://www.life.hu/news/20190625-elhunyt-egy-15-eves-fiu-a-tusnadfurdoi-wellnesskozpontban.htmlLesüllyedt a medence aljára úszás közben egy 15 éves fiú a tusnádfürdői wellnessközpontban. A kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. News--Íme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: ő volt a legelsőhttp://www.life.hu/news/20190625-ime-az-elmult-evek-magyar-szepsegkiralynoi-o-volt-a-legelso.htmlÍme, az elmúlt évek magyar szépségkirálynői: emlékszel, hogy az ő fejükre is került korona? NewsOrigoRengeteg szemét és 8000 kilogramm emberi ürülék maradt a Mount Everesten a mászók utánhttp://www.life.hu/news/20190625-rengeteg-szemet-es-8000-kilogramm-emberi-urulek-maradt-a-mount-everesten-a-maszok-utan.htmlElképesztően sok szemetet hagynak maguk után a Mount Everestet megmászók. Idén minden eddiginél többen próbáltak a csúcsra jutni, így a hulladék is sokkal több. News--A közösségi oldalán szólalt meg a budai sportközpont tetején elhunyt kislány édesanyjahttp://www.life.hu/news/20190625-kozossegi-oldalan-szolalt-meg-a-budai-sportkozpont-tetejen-elhunyt-kislany-edesanyja.htmlA közösségi oldalán szólalt meg az az anyuka, akinek a lánya életét vesztette abban a tűzben, ami egy budai sportközpont tetején ütött ki. News--Szemeteszsákból varrt magának ruhát az anyukahttp://www.life.hu/news/20190625-szemeteszsakbol-varrt-maganak-ruhat-az-anyuka.htmlImádja az internet azt a nőt, aki szemeteszsákból készített magának ruhát. NewsOrigoIdőjárás: nyárias meleg lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20190625-idojaras-nyarias-meleg-lesz-hetvegen.htmlÚgy tűnik, kellemes, nyárias meleg időnk lesz a hétvégén, bátran lehet strandolni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.