Egyre kevesebb fiatal használ dezodort

Forrás: Thinkstock -
fiatal használat izzadásgátló dezodor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tisztálkodással kapcsolatos felmérést készítettek, amelyből az derült ki, hogy a fiatalok nem nagyon használnak izzadásgátlót.

Meglepő eredmény született egy tisztálkodással kapcsolatos felmérés során. Kiderült, hogy a 18 és 24 év közötti korosztály közel 40 százaléka nem használ dezodort.

Egyre többen utasítják vissza a dezodort Forrás: Thinkstock

A 25 és 34 év közöttiek 31 százaléka utasította vissza az izzadásgátlókat, a 35 és 44 év közöttiek 22 százaléka, míg a 45 és 54 év közöttiek16 százaléka. A fiatalok 48 százaléka nem is vásárolt az elmúlt egy évben ilyen terméket, a 25 és 34 év közöttiek 37 százaléka mondta ugyanezt – írja a YouGov.

Csütörtökön zivatarokkal ér véget a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190627-csutortokon-zivatarokkal-er-veget-a-kanikula-idojaras.htmlCsütörtökön tetőzik a kánikula, délután zivatarokkal érkezik a hidegfront. NewsOrigoDunai hajóbaleset: menekülni próbált a Hableány kapitánya a katasztrófa előlhttp://www.life.hu/news/20190627-dunai-hajobaleset-menekulni-probalt-a-hableany-kapitanya-a-katasztrofa-elol.htmlAz utolsó pillanatban még menekülni akarhatott a Hableány kapitánya a katasztrófa elől a hullámsírba süllyedt sétahajó hatósági szemléje szerint - írja a csütörtöki Magyar Nemzet nyomán az MTI.NewsOrigoKettétört gerinccel, saját vizeletét fogyasztva élt egy hónapig a medve barlangjában egy férfihttp://www.life.hu/news/20190626-kettetort-gerinccel-sajat-vizeletet-fogyasztva-elt-egy-honapig-a-medve-barlangjaban-egy-ferfi.htmlEgy orosz férfi egy hónapot töltött kettétört gerinccel egy medve barlangjában, amikor rátaláltak és megmentették az életét. NewsOrigoA kórház parkolójában vesztette életét a mindenórás kismama: a babáját sikerült megmentenihttp://www.life.hu/news/20190626-a-korhaz-parkolojaban-vesztette-eletet-a-mindenoras-kismama-babajat-sikerult-megmenteni.htmlEgy brit mindenórás kismama vesztette életét egy kórház parkolójában. Gyermekét az orvosok nagy küzdelem árán megmentették. News--Durva hőhullám érkezik Európába Afrikábólhttp://www.life.hu/news/20190626-durva-hohullam-erkezik-europaba-afrikabol.htmlEurópa biztosan nem fog fázni a következő napokban: hőhullám érkezik a kontinensre Afrikából. News--Földbe vájt lyukban, 40 kutyával él együtt egy nő Kocsordonhttp://www.life.hu/news/20190626-foldbe-vajt-lyukban-40-kutyaval-el-egyutt-egy-no-kocsordon.htmlA szomszédok már nem tudják elviselni azt a bűzt, ami arról a kocsordi telekről árad, amelyen 40 kutya él. Gazdájuk egy földbe vájt lyukban lakik. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.