Hosszú Katinka szexi bikinis fotót posztolt

Fotó: Polyák Attila - Origo -
fotó pihenés szexi Hosszú Katinka bikini Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sok ideje jutott mostanában a pihenésre Hosszú Katinkának. Most azonban lazított kicsit a Balatonnál. 

Általában egyrészes dresszben láthatjuk úszni Hosszú Katinkát, most azonban bikiniben lazít a Balaton partján. Az Iron Lady nagyon szexi az apró fekete fürdőruhában, mosolya pedig boldogságról árulkodik.

Úgy tűnik, a kommentelőknek is nagyon tetszik a fotó. „Követéseim többsége a legjobb sportolók és a legszebb modellek, vagy íme: a kettő együtt!” – írta az egyikük.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Afternoon off thanks Mucko much needed @bartakata

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Imádták Korda Györgyöt és Balázs Klárit a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-imadtak-korda-gyorgyot-es-balazs-klarit-a-volt-fesztivalon.htmlÓriási sikere volt Korda Györgynek és Balázs Klárinak a VOLT Fesztiválon. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi benyugtatózva megy el a következő tárgyalásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lagzi-lajcsi-benyugtatozva-megy-el-kovetkezo-targyalasara.htmlLagzi Lajcsi egyre nehezebben viseli a tárgyalás okozta megpróbáltatásokat. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoA hírek szerint ByeAlex és kedvese szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-a-hirek-szerint-byealex-es-kedvese-szakitottak.htmlÓvja magánéletét a nyilvánosság elől ByeAlex. Most úgy tudni, hogy szakítottak kedvesével, Vandával. TV + SztárokOrigoÉlő adásban jegyezte el párját Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-elo-adasban-jegyezte-el-parjat-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. TV + SztárokOrigoA várandós Tóth Gabi a pult alól nassol a Sztárban sztár forgatásai közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-a-varandos-toth-gabi-a-pult-alol-nassol-a-sztarban-sztar-forgatasai-kozben.htmlTóth Gabi elárulta, a Sztárban sztár forgatásai alatt a pult alól nassol. TV + SztárokOrigoPál Éva, a Neoton egykori tagja még mindig harcol a bankkalhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-pal-eva-a-neoton-egykori-tagja-meg-mindig-kuzd-a-bankkal.htmlMég mindig küzd a tartozása visszafizetésével a Neoton Família egykori énekesnője, Pál Éva, aki már nem dolgozik a piaci kisboltban, mert szépen telik a koncertnaptára. Elárulta: még mindig levelezésben áll a bankkal, minden hónapban nagyon be kell osztania a pénzét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.