Tóth Vera műtétje óta komolyan odafigyel az alakjára, habár az edzést abbahagyta egy időre, ám egy hajnalban „megszállta a Szentlélek”, és azóta újra rendszeresen mozog. 

Az énekesnő 2016-os műtétje óta folyamatosan mozog azért, hogy megőrizze az alakját, habár lelkesedése az edzések iránt kissé alábbhagyott, miután új helyre költözött, de januárban újult erővel fogott hozzá ismét a testmozgáshoz.

Tóth Vera januárban kezdett újra edzeniForrás: Instagram / Tóthveraofficial

„Egy hideg januári reggelen, hajnali ötkor forgolódtam az ágyamban, nem tudtam aludni, és azon gondolkodtam, hogy miért nem kezdek el újra edzeni. Van egy gasztronómiával foglalkozó pasim, aki isteni ételeket készít nekem, muszáj lenne ezt valahogy kompenzálni. Megszállt a Szentlélek, felkaptam a táskám, és azóta megállás nélkül nyomom(...) Tudom, hogy soha nem leszek egy hatvankilós nádszál, egész egyszerűen nem olyan az alkatom, de ezt kaptam a Jóistentől, ebből kell kihoznom a maximumot” – mondta a Lokálnak Vera, aki koplalni nem hajlandó. Imádok enni, és nem vagyok hajlandó koplalni, lehangolna, ha folyton diétáznom kellene. Meg tudnám csinálni, mert vagyok annyira terminátor, de minek? Nem éri meg! A párommal, Zolival nagyon sok finomságot eszünk, de mindig jó minőségűt, és kicsi adagokban. Szeretem az összes porcikáját, de tény, hogy neki is oda kell figyelni a testére. Az edzéseimmel szerencsére sikerült őt is motiválnom, visszük előre egymást. A változást pedig már saját magán és rajtam is észrevette. Sokat bókol, értékeli, ha fejlődök. Ő egy igazi férfi” – árulta el az énekesnő.