Hatéves kisfiú mentette meg anyukája életét Balatonszabadiban

Forrás: Shutterstock -
kisfiú életmentés Balatonszabadi segélyhívás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatesztendős Lali egyből hívta a segélyhívót, amikor édesanyja rosszul lett, így megmentette az életét.

Igazi kis hős vált a Balaton-partján élő hatéves kisfiúból. Lali édesanyja egyik pillanatról a másikra rosszul lett, lerogyott az ágyra és elkezdett remegni. A gyermek azonnal tudta, mit kell tennie, tárcsázta a segélyhívót, a 112-t. A diszpécsernek elmesélte, mi történt, és sikerült elmagyaráznia azt is, merre laknak.

A fiam, hogy segítse a rendőrök munkáját, kiment a többiekkel az udvarra. Körülnézett, elmondta, hogy milyen házban élünk, de még az udvaron található holmikról is mesélt” – nyilatkozta utólag az anyuka a Blikknek.

A kisfiú megmentette anyukája életét – Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Végül a szomszédok is segítettek útba igazítani a rendőröket és a mentőket, akik megmentették az édesanyát. Kiderült, valóban komoly veszélyben volt, gyulladás volt a gyomrában.

Örülök, hogy én lettem a nap hőse” – mondta el később a kisfiú.

Ledobta a ruháit Alec Baldwin és Kim Basinger lánya, Ireland – fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-ledobta-ruhait-alec-baldwin-es-kim-basinger-lanya-ireland.htmlIreland Baldwin teljesen pucéran mutatta meg testét követőinek. TV + Sztárok--Avicii édesapja elmondta, fia nem tervezte az öngyilkosságothttp://www.life.hu/sztarok/20190704-avicii-edesapja-elmondta-fia-nem-tervezte-az-ongyilkossagot.htmlÉdesapja szerint nem tervezte az öngyilkosságot Avicii. TV + SztárokOrigoTóth Andit le akarta szúrni őrült rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20190705-toth-andit-le-akarta-szurni-orult-rajongoja.htmlTóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. TV + SztárokOrigoRobbie Williams azt mondja, kísértette őt egy énekesnő szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20190704-robbie-williams-azt-mondja-kisertette-ot-egy-enekesno-szelleme.htmlNem először áll elő hátborzongató történettel Robbie Williams. Most például elárulta, hogy egy alkalommal egy kísértettel élt együtt, aki nem másnak volt a szelleme, mint a The Mamas and the Papas énekesének, Mama Cassnak. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül rohant be a krikettpályára a meccs közepén egy férfi (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190704-anyaszult-meztelenul-rohant-be-a-krikettpalyara-a-meccs-kozepen-egy-ferfi-18.htmlRejtély a motivációja annak a férfinak, aki anyaszült meztelenül rohant be egy krikettmeccsre Nagy-Britanniában. Mindenesetre intim fotók készültek róla. TV + Sztárok--A 40 éves Karsai Zita apró bugyiban és topban mutatta meg a tánctól tökéletes testét – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190704-a-40-eves-karsai-zita-apro-bugyiban-es-topban-mutatta-meg-a-tanctol-tokeletes-testet-foto.htmlKarsai Zita, hazánk egyik leghíresebb táncosa ezúttal is megmutatta, hogy 40 évesen sincs mit takargatnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.