Kulcsár Edina a Balaton Soundon van és hiányzik neki a kisfia, Medox

Forrás: Instagram -
anyaság Balaton Sound 2019 hiány Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina a Balaton Soundon tartózkodik jelenleg. Munkára és szórakozásra is jut ideje, ám nem tudja felhőtlenül jól érezni magát, ugyanis nagyon hiányzik neki a kisfia, Medox.

Közösségi oldalán, Insta-storyban mesélte el Kulcsár Edina, hogy bár szuper a hangulat a Soundon és minden úgy megy, ahogy tervezte, mégsem felhőtlen az öröme, ugyanis hiányzik neki a kisfia, Medox. A sztármami remegő hangon, könnyes tekintettel osztotta meg követőivel, hogy még sosem volt ennyi időt távol kisfiától és nagyon nehezen viseli.

Elmesélte azt is, hogy a kicsi az édesapjával és a nagyszüleivel van, remekül érzi magát és folyamatosan a homokban játszik.

Kórházba sietett Kulcsár Edina: megsérült egy családtagja

Kulcsár Edina húga a hétvégén megsérült, és a kórházban kötött ki.

Szandi egy lovasbaleset következtében három napig kómában feküdthttp://www.life.hu/drlife/20190704-szandi-egy-lovas-baleset-kovetkezteben-harom-napig-komaban-fekudt.htmlEgy mélyinterjúban árulta el Szandi, hogy 17 évesen három napig kómában volt. Dr. LifeMolnár Anikó imádja új melleit, végre megszabadult asszonyos külsejétőlhttp://www.life.hu/drlife/20190705-molnar-aniko-imadja-uj-melleit-vegre-megszabadult-asszonyos-kulsejetol.htmlMolnár Anikó elárulta, szörnyen érezte magát újabb plasztikai műtéte előtt, mellei ugyanis nagyon megereszkedtek a hirtelen fogyásától. Dr. Life--Kovács Kati a nagy hőségben is teniszezik: féltik az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20190705-kovacs-kati-a-nagy-hosegben-is-teniszezik-feltik-az-orvosok.htmlHa nem vigyáz jobban magára, akár szívinfarktust is kaphat a rekkenő hőségben teniszező Kovács Kati. Dr. Life--Eddig 52 milliót költött műtétekre a plasztikcica, Kristen Sniderhttp://www.life.hu/drlife/20190705-eddig-52-milliot-koltott-mutetekre-a-plasztikcica-kristen-snider.htmlElégedett a megjelenésével Kristen Snider, de ez 52 millió forintnak megfelelő fontjába került. Dr. LifeOrigoKomolyan megsérült Gelencsér Timi – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190704-komolyan-megserult-gelencser-timi.htmlAz Exatlon Hungary egykori versenyzője, Gelencsér Timi csúnyán megsérült. Dr. LifeOrigoAutóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceghttp://www.life.hu/drlife/20190703-autobalesetet-szenvedett-gabor-zsazsa-ozvegye-frederic-von-anhalt-herceg.htmlAutóbalesetet szenvedett Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg: azonnal kórházba szállították. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.