Tóth Andi vérfagyasztó történetet elevenített fel: egy őrült rajongója le akarta szúrni. 

A rajongók imádata nagyon hízelgő tud lenni, de sokan vannak, akik átlépik a határt. Minden ismert ember kap kéretlen leveleket – ezt megtanulják kezelni, ám a fenyegetőzések már más lapra tartoznak. Nemrégiben Pásztor Anna életére akart törni rajongója, aki később öngyilkosságot követett el. Tóth Andit is megfenyegették.

Tóth Andit le akarta szúrni rajongójaForrás: Tóth Andi - Instagram

„Vannak nagyon kedves emberek, de akadnak szép számmal olyanok is, akik túllépik a határt, és ocsmány üzeneteket küldenek. Nagyon betegesek, szexuális fétisben szenvednek, és szörnyű dolgokat írnak” – mondta a Borsnak Andi, majd felelevenítette a legfélelmetesebb élményét. Az X-Faktor után egy évvel egy középkorú férfi folyamatosan bombázta leveleivel, de a hangnem megváltozott, amikor az énekesnőnek barátja lett.
„Amikor összejöttem az akkori barátommal, nagyon csúnyákat kezdett el írni. Azzal fenyegetőzött, hogy megöl. Megírta, hogy a következő héten az ő lakhelyén koncertezem, és ő ott fog állni a tömegben, és le fog szúrni. Nagyon ijesztő volt” – számolt be az esetről Andi, akinek kérésére kiemelt biztonsági intézkedéseket tettek a koncerten. Tényleg ott volt a nézőtéren. Kiszúrtam, és farkasszemet néztem vele a színpadról. A vér is megfagyott bennem, de erőt vettem magamon, és csak annyit jeleztem a stábnak, hogy ma nem kerülnék közel a közönséghez” – mondta Andi, ám a férfi a koncert után megtalálta őt. „Az öltözőm egy hosszú folyosóról nyílt, a színpad mellett, és oda igyekeztem, amikor megláttam, hogy az átjáró végében áll. Rémisztő jelenet volt. Azonnal szóltam, hogy vigyék el, körbevettek az őrök és a sofőröm, így nem történt baj” – árulta el az énekesnő, akinek még évekig írogatott a férfi.