Radics Ágnes jósnő a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy mi várható idén Kiszel Tünde és a lánya életében. Olyasmi is elhangzott, amitől leesett a naptárdíva álla. 

Tünde elmondta, hogy neki sok mindent el kell engednie ebben az évben: álbarátok, akiket barátnak hitt, de csalódott bennük. A naptárdíva a vágyairól is mesélt: szeretne még több időt együtt tölteni a szeretteivel, de a bakancslistáján a minél több utazás is rajta van. 

Radics Ágnes úgy véli, Tündének új alapra kell helyeznie az életét, de ez az év az ingatlan-adásvételre is alkalmas, sőt a párkapcsolati megújulásra is kiváló. A jósnő a kártya segítségét kérte, hogy belelessen Tünde jövőjébe: "Sorsszerűen jön egy szerelem, de nem a végleges" – mondta, és hozzátette, Donatellának viszont nagy szerelem kezdődik az életében. 

Ágnes szerint Tündének az nehezíti a társtalálását, hogy nehezen néz fel egy férfira, a hódolók, lovagok nem varázsolják el, nehéz őt lenyűgözni – sármos, jólelkű férfira vágyik, aki hűséges, megbízható. A jósnő azt is felvetette, elképzelhető, hogy a naptárdíva férfi volt előző életében.