Iszak Eszter újra szerelmes, megmutatta jóképű kedvesét – Fotó

jóképű Iszak Eszter szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszak Eszterre rátalált a szerelem. 7 kapcsolat után néhány hónappal ezelőtt végleg szakított Dobrády Ákos énekessel. A gyönyörű modell-műsorvezető most újra boldog. Kedvesével nyilvánosan is megjelent Zamárdiban.

Iszak Eszter a Balaton Soundon jelent meg először a nyilvánosság előtt új kedvesével, akivel a hírek szerint 2018 év vége óta alkotnak egy párt.

"Igen, valóban nagyon boldogok vagyunk együtt Zsolttal, de továbbra is óvom a magánéletemet, ezért ennél többet most nem szeretnék mondani a kapcsolatunkról" – válaszolta a műsorvezető a Blikk kérdésére, a fotókat is ITT láthatják.

Iszak Eszter Forrás: Iszak eszter

Merész szettben, 8 kiló plusszal hódít Iszak Eszter – Fotó

A stressz következtében nagyon lefogyott Iszak Eszter a tavalyi évben, ám most valósággal tündökölt a Joy SMA múlt heti partiján. Egy igencsak merész ruhát választott, és elárulta, hogy 8 kilót hízott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.