Liptai Claudia új műsort kap, melynek Férfiszemmel lesz a címe

Forrás: Facebook / Liptai Claudia -
Liptai Claudia Spektrum Home műsor műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra képernyőre kerül Liptai Claudia, aki hat férfival lesz látható saját műsorában.

Liptai a kisfia születése előtt vonult vissza a tévés szerepléstől, azóta leginkább a családjának élt. Ám mostanra elérkezettnek látta az időt, hogy újra képernyőre kerüljön, és egy saját műsorral tér vissza, mely a Spektrum Home-on lesz látható.

Liptai Claudia Forrás: Facebook / Liptai Claudia

"A műsor címe Férfiszemmel lesz, amit teljesen Claura szabtak. Dönthet a témákról, és az adásmenetbe is beleszólhat. Bármiről kérdezheti a hat férfivendéget, előkerülhetnek pikáns, de komolyabb témák is"mesélte egy bennfentes a Riposztnak.

Egymásnak ugrottak Liptai Claudia fotója alatt a követői: "De ronda vagy"


Az Instagram-oldalán osztott meg magáról Liptai Claudia egy retusálatlan fotót. A kép megosztotta a követőit, olyannyira, hogy előbb a műsorvezetőnek, majd egymásnak estek.

Iszak Eszter újra szerelmes, megmutatta jóképű kedvesét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-iszak-eszter-ujra-szerelmes-megmutatta-jokepu-kedveset-foto.htmlIszak Eszterre rátalált a szerelem. 7 kapcsolat után néhány hónappal ezelőtt végleg szakított Dobrády Ákos énekessel. A gyönyörű modell-műsorvezető most újra boldog. Kedvesével nyilvánosan is megjelent Zamárdiban.TV + Sztárok--Tatár Csilla és kisfia Dakota Fanninggel találkozott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190708-tatar-csilla-es-kisfia-dakota-fanninggel-talalkozott-foto.htmlTatár Csilla egy itthoni ismert olasz étteremben futott össze az egyik világhírű kedvencével, azonnal fotózkodott is vele.TV + SztárokOrigoMarsi Anikó: "Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém módon"http://www.life.hu/sztarok/20190706-marsi-aniko-testrol-balesetrol-sportrol-nyilatkozott.htmlMára felépült combnyaktöréséből Marsi Anikó, olyannyira, hogy már el is kezdett futni. A TV2 Tények műsorvezetője egyebek mellett a saját testéhez való viszonyáról is beszélt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoKéplékenynek érzi az életét Kamarás Iván: nem sok esélye van a szabadságrahttp://www.life.hu/sztarok/20190707-keplekenynek-erzi-az-eletet-kamaras-ivan-nem-sok-eselye-van-a-szabadsagra.htmlKamarás Iván éjjel-nappal dolgozik, és így sok esélyt nem lát arra, hogy idén nyáron pihenni tudjon... TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBalaton Sound: az utolsó pillanatban mondta vissza a fellépést Sean Paulhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-balaton-sound-az-utolso-pillanatban-mondta-vissza-fellepest-sean-paul.htmlA Balaton Sound szervezői tudatták a fesztiválozókkal, hogy Sean Paul az utolsó pillanatban visszamondta a fellépését. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsáékhoz új családtag érkezett: megmutatta a kiskutyáját - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-demcsak-zsuzsaekhoz-uj-csaladtag-erkezett-megmutatta-kiskutyajat-video.htmlDemcsák Zsuzsa ezúttal nem az indiai szerelméről posztolt, hanem egy új családtagot mutatott be a követőinek: egy kiskutyával bővült a családjuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.