Brad Pitt a válása után Jennifer Anistont hívta

Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP -
Brad Pitt válás Angelina Jolie telefon Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brad Pittnek még mindig Jennifer Aniston a támasza: válása után is őt hívta. 

Annak ellenére, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston válása nem volt feszültségektől mentes, úgy tűnik, a színészt még mindig Jen segíti ki a bajban. Sajtóértesülések szerint legalábbis ez történt akkor is, amikor Brad és Angelina házassága tönkrement.

Jennifer Aniston és Brad Pitt Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

A színész a volt feleségét hívta telefonon, aki türelmesen végighallgatta Brad panaszait. Még egy kis nosztalgiázásra is szakítottak időt, de egykori kapcsolatukat nem támasztották fel, inkább barátok maradtak – írja a Mirror.

A Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--Exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Kid Noize, a majommaszkos DJhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak-kid-noize-a-majom-maszkos-dj.htmlKiderült, milyen érzés egy majommaszk alatt létezni és koncertet adni abból az exkluzív interjúból, amelyet a világhírű Kid Noize adott a Life.hu-nak. Az elektropop zeneszerző és képregényíró Brüsszelből származik, soha nem fedi fel az arcát, mindig magán viseli a majomarcot formázó protézist. Több kulisszatitkot és jövőbeli tervet is elárult, először járt Magyarországon, a Balaton Soundon zenélt. Kizárólag a Life.hu-nak adott interjút, karrierről, maszkról és a motivációjáról. TV + Sztárok--Nyilatkozott Gáspár Győző: döntöttek a sikkasztási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-nyilatkozott-gaspar-gyozo-dontottek-a-sikkasztasi-ugyben.htmlBizonyíték hiányában megszüntették az eljárást Gáspár Győző ellen. A showman-t sikkasztással vádolták, most végre fellélegezhet. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné megtiltotta, hogy fotózzák, kiakadtak a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-meghan-hercegne-megtiltotta-hogy-fotozzak-kiakadtak-a-rajongok.htmlBarátnője, Serena Williams meccsét nézte meg Wimbledonban Meghan hercegné. Harry herceg feleségét nemcsak a fotósok akarták megörökíteni, hanem a körülötte ülő nézők is. A hercegné azonban a biztonsági emberével tiltatta meg ezt. TV + Sztárok--Barátja, Kabai Laci Ambrus Zoltán utolsó napjairól beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-baratja-kabai-laci-ambrus-zoltan-utolso-napjairol-beszel.htmlZenésztársait letaglózta Ambrus Zoltán halálhíre. Bár tudták, hogy nagyon beteg, bíztak abban, hogy jobban lesz. TV + Sztárok--Meglepő videó: Berki Krisztián és Mazsi táncra perdültekhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-meglepo-video-berki-krisztian-es-mazsi-tancra-perdultek.htmlSiófokon pihent Berki Krisztián és szerelme, Mazsi. Egy szokatlan videót osztottak meg követőikkel: táncra perdültek a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.