Gáspár Győző közokirat-hamisítás feljelentés édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas konfliktusok uralkodnak a Gáspár családban: Győzike feljelentette a saját apját, idős Gáspár Győzőt.

Nincs nyugalom Gáspáréknál, pedig úgy tűnt, hogy végre fellélegezhetnek. A NAV úgy határozott, hogy megszünteti az eljárást a showman ügyében, bebizonyosodott, hogy Győzike nem adócsaló. Most azonban itt az újabb konfliktus, családon belül: Győzike feljelentette a saját apját közokirat-hamisítás miatt – írja a Blikk a család egyik közeli ismerősére hivatkozva.

Gáspár Győző nem nyugodhat meg Forrás: RTL2

Egy vitás családi ügy miatt teljesen kétségbe volt esve, és tehetetlennek érezte magát, nem igazán tudta megbeszélni az apjával, ami nem tetszett neki egy vitás ügyben. Ezért bement a rendőrségre, hogy feljelentést tegyen, hátha ezzel sikerül lezárni a konfliktust. Azért van ellentét köztük, mert Győző azt állítja, az édesanyja 2015-ös halála után az apja valótlan tartalmú, hamisított okiratokkal szerzett meg egy céget, amely korábban az édesanyja tulajdonában volt. Győző és a családja közt elég sok a feszültség mostanában. Bár alapvetően nagyon szeretik egymást, mindig kiállnak egymásért, Győző testvére, Zsolti és a papájuk, az öreg Győző is elég hirtelen természetű. Nem csoda, hogy sokszor elszabadulnak az indulatok. Ezért is juthattak el odáig, hogy feljelentés legyen családon belül. Furcsa helyzet ez most, mert a viszály ellenére együtt kell élniük, ugyanis egy telken, de külön házban laknak mindannyian” – mondta a lapnak az informátor.

A lap munkatársai megkeresték Győzikét is, de nem akart nyilatkozni az ügyben.

Serena Williams csupasz hátsóval pózol a címlapon - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-serena-williams-csupasz-hatsoval-pozol-a-cimlapon.htmlSerena Williams címlapon pózolt, ráadásul nem a tőle megszokott módon: csupasz hátsót villantott. TV + Sztárok--Sikersorozatban szerepel Uma Thurman és Ethan Hawke gyönyörű lánya, Mayahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-sikersorozatban-szerepel-uma-thurman-es-ethan-hawke-gyonyoru-lanya-maya-hawke.htmlA Netflix sikersorozatában, a Stranger Things harmadik évadában kapott szerepet Uma Thurman és Ethan Hawke lánya, Maya. Édesapja a közösségi oldalán büszkélkedett el a lánya sikerével. TV + SztárokOrigoAnna brit királyi hercegnő elvesztette az anyósáthttp://www.life.hu/sztarok/20190710-anna-brit-kiralyi-hercegno-elvesztette-anyosat.htmlAnna brit királyi hercegnő – II. Erzsébet és Fülöp egyetlen lánya – veszítette el családjának egy fontos tagját: az anyósa távozott az élők sorából 90 évesen. TV + Sztárok--Brad Pitt a válása után Jennifer Anistont hívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-brad-pitt-valasa-utan-jennifer-anistont-hivta.htmlBrad Pittnek még mindig Jennifer Aniston a támasza: válása után is őt hívta. TV + Sztárok--Exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Kid Noize, a majommaszkos DJhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak-kid-noize-a-majom-maszkos-dj.htmlKiderült, milyen érzés egy majommaszk alatt létezni és koncertet adni abból az exkluzív interjúból, amelyet a világhírű Kid Noize adott a Life.hu-nak. Az elektropop zeneszerző és képregényíró Brüsszelből származik, soha nem fedi fel az arcát, mindig magán viseli a majomarcot formázó protézist. Több kulisszatitkot és jövőbeli tervet is elárult, először járt Magyarországon, a Balaton Soundon zenélt. Kizárólag a Life.hu-nak adott interjút, karrierről, maszkról és a motivációjáról. TV + Sztárok--Nyilatkozott Gáspár Győző: döntöttek a sikkasztási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-nyilatkozott-gaspar-gyozo-dontottek-a-sikkasztasi-ugyben.htmlBizonyíték hiányában megszüntették az eljárást Gáspár Győző ellen. A showman-t sikkasztással vádolták, most végre fellélegezhet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.