Veszprémvarsány mentőautó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos baleset történt a 82-es főúton, Veszprémvarsánynál szombaton, két autó ütközött össze – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon. Az egyik jármű mentőautó volt.

A rendőrség közleménye szerint az eddig tisztázatlan körülmények között történt karambolban egy ember a helyszínen meghalt. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

Zalavári Borbála, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese közölte, hogy az esetkocsit egy megindult szüléshez riasztották, megkülönböztető jelzéssel közlekedett, amikor egy személyautó nekiütközött.
A baleset következtében egy nő a helyszínen életét vesztette, egy férfit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A mentőegység tagjai könnyebb sérüléseket szenvedtek, őket is kórházba vitték – közölte a sajtóügyeletes.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.