Kirabolták Sihell Ferry mulatóssztár házát

Forrás: Shutterstock -
Sihell Ferry rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éjszaka rabolták ki a mulatóssztárt. Amíg Sihell Ferry és felesége aludtak, betörők osontak be a lakásukba. A tolvajok hangszereket és laptopot vittek el. 

"Ki tudja, mire voltak felkészülve, akár bánthattak is volna, ha rájuk nyitok. Bár átaludtuk az egészet, így is nagyon megviselnek a történtek" – mondta el a Vasárnapi Blikknek a Muzsika Tv sztárja.

"Igaz, a kár milliós tétel, vittek el pénzt, gitárokat, de mindez eltörpül a legnagyobb veszteség mellett. Augusztusban lesz négy éve, hogy édesanyámat elvesztettem, a róla készült utolsó fényképek és videók mind azon az ütött-kopott laptopon voltak, amit elloptak" – tette hozzá.

Forrás: Shutterstock

Meghalt Emily Hartridge Youtube-sztár: autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20190714-meghalt-emily-hartridge-youtubesztar.htmlSzomorú hírt tettek közzé Emily Hartridge Instagram oldalán: az influencer és személyi edző autóbalesetet szenvedett, és meghalt. TV + SztárokOrigoRájár a rúd Kowalskyékra: baleset, műtét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-oriasi-dramak-a-kowalsky-zenekarban.htmlNem kíméli a sors a Kowalsky meg a Vega zenekart. Júniusban az együttes turnébusza felborult, majd napra pontosan egy hónappal később a zenekar frontemberét műteni kellett, így kérdésessé vált több koncert sorsa. Míg az egyik alkalommal a Tankcsapda helyettesítette az ország egyik legnépszerűbb bandáját, az EFOTT-os bulit már Kowáék megcsinálták, mindössze 30 órával a műtét után. Hogy mi van a zenekarral, hogyan vészelik át a nehezebb időszakot, a Life.hu-nak elmondták. TV + Sztárok--Nagyot fordult a világ Demcsák Zsuzsávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190712-nagyot-fordult-a-vilag-demcsak-zsuzsaval-miota-megismerkedett-krishannal.htmlTeljesen megváltoztatta az új szerelem Demcsák Zsuzsa életét. A műsorvezető évek óta élt magányosan, amikor az Ázsia Expressz forgatásán megismerte Krishant. TV + SztárokOrigoTragédiák sora Dióssy Klári életében: kislánya után édesanyját is elveszítettehttp://www.life.hu/sztarok/20190712-tragediat-tragedia-kovetett-diossy-klari-eleteben-kislanya-utan-edesanyjat-is-elveszitette.htmlDióssy Klárinak idén lenne 20 éves a lánya, Adél. A kislány leukémiában halt meg négy és fél évesen, hosszú küzdelem után. Az MTVA műsorvezetőjének azóta kisfia született, de újabb tragédiát kellett átélnie: tavaly meghalt az édesanyja. TV + Sztárok--Ezért nem engedték fel a repülőre Schobert Norbi 8 éves kisfiát: reagált a társasághttp://www.life.hu/sztarok/20190710-ezert-nem-engedtek-fel-a-repulore-schobert-norbi-8-eves-kisfiat-reagalt-a-tarsasag.htmlAhogy megírtuk, Schobert Norbi arról számolt be, hogy Ciprusról hazafelé a repülőre nem akarták felengedni a fitneszguru 8 éves kisfiát, Zalánt. Egy fotós barátjuk átengedte a helyét, így a család együtt utazhatott, most pedig reagált a légitársaság is. TV + SztárokOrigoMariah Carey: "Kissé prűd vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20190710-mariah-carey-kisse-prud-vagyok-maganeleterol-beszelt.htmlA Cosmopolitan magazin készített interjút Mariah Carey-vel: az énekesnő munkáról, dalokról, de a magánéletéről is beszélt, amivel mindenkit megdöbbentett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.