Időjárás: 4 fokot is mérhetnek az éjjel, megérkezett a szinte télies hideg

Forrás: Shutterstock -
hideg időjárás Alföld éjszaka hűvös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a nappali hőmérséklet kellemes melegnek ígérkezik, ám éjjelente drasztikus hőmérséklet-csökkenésre számíthatunk. Akár 4 fokot is mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn és kedden is gomolyfelhős, napos időre számíthatunk az ország döntő részén csapadék nélkül. Hétfőn azonban a középső és délnyugati megyékben, kedden pedig az északi megyesávban több lehet a gomolyfelhő, és ezeken a tájakon néhol futó zápor is előfordulhat, sőt hétfőn a Dráva mentén egy-egy zivatar sem teljesen kizárt. Az északi, északnyugati szelet napközben élénk széllökések kísérhetik – írja az MTI.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között várható, de a szélvédett északi völgyekben és az Alföld hidegre érzékeny helyein 4, 8 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 25 és 29 fok között valószínű.

Érdemes lesz előkeresni a meleg zoknikat Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.