Sirokai Diána bikiniben mutatta meg dús idomait

alak plus size modell test bikini fürdőruha Sirokai Diána
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 900 ezren követik Sirokai Diána magyar plus size modellt a közösségi oldalán. A gyönyörű lány most megmutatta, hogyan fest az alakja bikiniben. 

Sirokai Diána plus size modell közösségi oldalát több mint 900 ezren követik. Nem hiába, hiszen a gyönyörű, dús idomokkal megáldott lány csodás képeket oszt meg magáról.

Most például egy aprócska rózsaszín bikiniben mutatta meg az alakját. A modell dús haja lazán omlik a vállára. A képet már több mint 20 ezren kedvelték.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@fashionnovacurve - Don’t let your mind bully your body

D I A N A (@dianasirokai) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő gyerekként is karcsú volt: gyermekkori fotót mutatott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-mihalik-eniko-gyerekkent-is-karcsu-volt-gyermekkori-fotot-mutatott-a-modell.htmlKövetői kérdezhettek Mihalik Enikő modelltől. Az egyik kérdezőnek pedig meg is mutatta, hogyan festett 13 éves korában. TV + SztárokOrigoEzzel a szépséggel jár együtt Nicolás Tagliafico, az Ajax focistájahttp://www.life.hu/sztarok/20190715-ezzel-a-szepseggel-jar-egyutt-nicolas-tagliafico-az-ajax-focistaja.htmlMegszokhattuk már, hogy a focisták olyan lányokat választanak maguknak, akiknél rajzolni sem lehetne szebbet. Ezt mondhatjuk Nicolás Tagliafico új kedvesére is. TV + Sztárok--Solti Ádám feleségét, Bernit zaklatja egy ismeretlenhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-solti-adam-feleseget-bernit-zaklatja-egy-ismeretlen.htmlSolti Ádám feleségét zaklatja egy ismeretlen, meglehetősen durva üzenetekkel. Betelt a pohár. TV + SztárokOrigoIstenes Lászlónak szerencséje volt: elkerült egy balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-istenes-laszlonak-szerencseje-volt-elkerult-egy-balesetet.htmlA Balatonra indult Istenes László, amikor észrevette, hogy az autójának egyik kerekéből szökik a levegő. Csúnya baleset lehetett volna a vége, ha figyelmetlen, ám szerencsére nem így történt. TV + Sztárok--Pink kiakasztotta rajongóit egy, a gyermekeiről készült fotóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-pink-kiakasztotta-rajongoit-egy-a-gyermekeirol-keszult-fotoval.htmlPink a gyermekeivel a berlini Holokauszt-emlékműhöz látogatott, az ott készült fotó azonban nem nyerte el a követői tetszését. TV + Sztárok--Lionel Richie lánya, Sofia meztelenül fetrengett a tengerparton (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190715-lionel-richie-lanya-sofia-meztelenul-fetrengett-a-tengerparton-18.htmlSzinte mindent megmutatott magából Lionel Richie lánya, Sofia, aki egy szál bugyiban fetrengett a homokos tengerparton. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.