Családi és baráti körben ünnepli hamarosan 70. születésnapját az ország Vili bácsija, Várkonyi András. A színésznek nem lesz felhőtlen az öröme, hiszen tavaly veszítette el lányát, Andreát. A gyászuk azóta sem enyhült. 

„Minden egyes nap sok keserűséget tartogat így, hogy Andrea már nincs köztünk. Ám az ünnepekkor és a születésnapokon még jobban hiányzik, nélküle már semmi sem az igazi. Amúgy sem élem meg túl pozitívan, hogy hetvenéves leszek, szinte el sem hiszem, hogy már ilyen sok év van mögöttem” – mondta a Blikknek Várkonyi András, aki tavaly veszítette el szintén színész lányát, Andreát. 

Várkonyi Andrásnak fáj lánya, Andrea elvesztéseFotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az ország Vili bácsija hamarosan 70. születésnapját ünnepli, étterembe mennek majd a családdal és a barátokkal. A lányuk halála iránt érzett gyászuk még mindig nem enyhült. Ám nemrégiben nagy lépésre szánták el magukat, kiadták Andrea lakását. „Nemrégiben jutottunk el odáig, hogy Andrea lakását kiadjuk. Még nehéz erről beszélni, megélni sem egyszerű, de sajnos ez volt a logikus lépés” – fogalmazott Várkonyi András. 

Az ünnepségen ott lesz majd a Barátok közt-béli kedvese, a Bözsi nénit alakító Szilágyi Zsuzsa is. Várkonyi András egyelőre nem tudja, milyen meglepetéssel készülnek neki, de nagyon kíváncsi. Utána pedig feleségével, Máriával nyaralni indulnak Albániába, majd a Balatonra.