Közeleg Somló Tamás halálának 3. évfordulója: Charlie videóban emlékezik meg róla

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu -
Somló Tamás Charlie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2016. július 19-én elhunyt Somló Tamásra emlékszik Charlie a Facebook-oldalán. Közös fotókat és videót is posztolt, utóbbihoz azt írta: „Drága Tamás! Nagyon hiányzol!”

A felvételen közös emlékeik láthatók, igazán megható pillanatok tanúi lehetünk. Charlie arról is beszél, hogy szerinte Somlónak sok álbarátja volt, legalábbis a zenész halála után azt állították, jóban voltak vele, pedig tulajdonképpen alig tartották vele a kapcsolatot. „Úgy tűnhetett, hogy mindenki szerette, de ő tudta, ki szerette igazán” – idézi Charlie-t a Bors.

A zenész közös gyökereikről is mesélt: „Egy padban ültünk általános iskolában, első gimiben, onnantól kezdve pedig ő is járta a világot, én is jártam a világot, aztán az utolsó tizenöt évben szinte mindennap együtt voltunk. Ezt mindenki tudja. Voltak, akik az utolsó húsz évből csak a temetésére jöttek ki. Ő artista volt, én balettos. Egy iskolába jártunk, de szakmai órák esetében az artisták, a néptáncosok és a balettosok máshová. Az Operaházzal szemben volt pont az iskola.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.