párkapcsolat barátok Pauli Zoltán Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, amióta párkapcsolatban él, elpártoltak tőle egykori barátai.

Tóth Vera végre jól érzi magát a bőrében, a magánélete is rendben van, boldogsága azonban mégsem felhőtlen. Az énekesnő a Story magazinnak elárulta, már fogyása során is észrevette, hogy el-eltünedeznek mellőle a barátok, később pedig, amint rátalált a szerelem, még inkább lemorzsolódtak. Próbál nem bánkódni ezen, eldöntötte, csak a jó dolgokra koncentrál.

Mióta Zolival együtt vagyunk, alig maradt egy-két barátom. Érdekes tapasztalat volt, de nem bánom. Legalább tudom, kire számíthatok. Már a fogyásom után is sokat tanultam, akkor is számtalanszor találkoztam irigységgel. Mégsem vagyok hajlandó rosszul érezni magam a boldogságom miatt. Az a legszomorúbb, hogy hiába próbáltam megbeszélni a vélt barátokkal a problémát, nem mernek őszinték lenni velem. (...) Úgy érzem, én semmit nem változtam, ugyanaz a bohém csaj vagyok, aki előtte voltam. A legjobb, amit ezek után tehetek, hogy igyekszem a jó dolgokra koncentrálni, észrevenni, megélni a szép pillanatokat. Sosem felejtek el hálát adni, amiért vannak szüleim, testvérem, párom és kulcs, amivel kinyitom az otthonom ajtaját.”

Tóth Vera barátai eltűntek Forrás: Instagram
Somló Tamásra emlékeznek a családtagok, rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-somlo-tamasra-emlekeznek-a-csaladtagok-rajongok.htmlMa van Somló Tamás halálának harmadik évfordulója. TV + Sztárok--Király Viktor és menyasszonya hamarosan családot alapíthathttp://www.life.hu/sztarok/20190719-kiraly-viktor-es-menyasszonya-hamarosan-csaladot-alapithat.htmlKirály Viktor és menyasszonya, Anita mesélt arról, hogyan is képzelik a jövőjüket. Elárulták, a házasságkötés után egyből jöhet a baba, de azt sem bánják, ha a gólya esetleg hamarabb érkezik. TV + SztárokOrigoMuri Enikőt foglalkoztatja az anyaság gondolatahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-muri-enikot-foglalkoztatja-az-anyasag-gondolata.htmlMuri Enikő karrierje szárnyal, ám az énekesnő magánéletéről keveset hallani mostanában. TV + SztárokOrigoErdélyi Mónika ezzel keresi kenyerét a tévézés utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-erdelyi-monika-ezzel-keresi-kenyeret-a-tevezes-utan.htmlErdélyi Mónika a tévézés után visszatért eredeti szakmájához, és újra pénzügyi területen dolgozik. TV + SztárokOrigoÖrdög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram-oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést. TV + SztárokOrigoHajdú Péter gyászol: elhunyt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-hajdu-peter-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlHajdú Péter gyászol: elveszítette az édesapját.TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.