Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját – fotó

bikini body fotó Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Rella megmutatta tökéletes alakját. Nem semmi, milyen vékony a dereka.

Még Dél-Koreában sem hanyagolja el tökéletesre formált testét Rubint Rella, aki nagynénje, Rubint Réka után szintén fitneszguru lett.

Bár Rella ideiglenesen elhagyta az országot, hogy kedvesével, a futballista Novothny Somával lehessen, akit karrierje Dél-Koreába szólított. A fiatal lány ingázik Budapest és jelenlegi lakhelye között, ám ezt cseppet sem bánja. Követőit sem hagyja cserben, ugyanis online is szívesen válaszol minden egészséggel, edzéssel kapcsolatos kérdésre. Ezúttal a lapos has titkát árulja el.

Ördög Nórának beszólt egy kommentelő: így reagált rá a műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190719-ordog-noranak-beszolt-egy-kommentelo-igy-reagalt-ra-a-musorvezeto.htmlÖrdög Nórának Instagram oldalán szólt be egy kommentelő. A műsorvezető nem hagyta annyiban a megjegyzést.TV + SztárokOrigoVV Krisztiánt zaklatja egy rajongó: távoltartási végzést kért ellenehttp://www.life.hu/sztarok/20190719-vv-krisztiant-zaklatja-egy-rajongo-tavoltartasi-vegzest-kert-ellene.htmlVV Krisztián futó kalandba keveredett egy lánnyal, aki azóta folyamatosan zaklatja. A férfi távoltartási végzést kért ellene.TV + SztárokOrigoHajdú Péter gyászol: elhunyt az édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190719-hajdu-peter-gyaszol-elhunyt-az-edesapja.htmlHajdú Péter gyászol: elveszítette az édesapját.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoLilu megható közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-lilu-meghato-kozos-fotot-posztolt-gyerekeivel.htmlLilu közös fotót posztolt gyermekeivel: nagyon idilli pillanatot mutatott követőinek. TV + Sztárok--Ubrankovics Júlia szerelemre lelt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-ubrankovics-julia-szerelemre-lelt-amerikaban.htmlAmerikába utazott meditálni Ubrankovics Júlia színésznő. A kirándulás után színházi szerepet is kapott a tengerentúlon, majd a szerelem is rátalált. TV + SztárokOrigoFontos tapasztalatokat szerzett balesete által Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20190718-fontos-tapasztalatokat-szerzett-balesete-altal-rekasi-karoly-szinesz.htmlNégy évvel ezelőtt teljesen megváltozott Rékasi Károly élete, amikor motorbalesetet szenvedett. Hosszas rehabilitáción esett át, és még ma is komoly gondokkal küzd, azt állítja, sehol sincs ahhoz képest, amilyen volt. Most arról mesélt, hogy a baleset mennyit változtatott rajta. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.