Pest megyében már szabadon mozoghat szívműtéte után a Dózsa György úti halálos baleset vádlottja, M. Richárd. Az Instagram-oldalát az utóbbi időben egyre többen kezdték követni, már több ezer lájkolója van. 

Akár influenszernek is hihetnénk M. Richárdot, a Dózsa György úti halálos baleset vádlottját. A Blikk kiszúrta, hogy a férfi Instagram-oldala lassan már 5 ezer követővel bír. Megkeresték, hogy nyilatkozzon a hirtelen jött népszerűségről. 

M. Richárd követőinek száma egyre nőForrás: Origo

"Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé" – mondta M. Richárd, aki követőitől kap hideget-meleget. Ám úgy tűnik, minden érdekli őket, amit a férfi csinál. Milyen könyvet olvas, vagy épp az, hogyan lábadozott a műtétje után. 

M. Richárd a 2 halálos áldozatot követelő baleset után házi őrizetben volt, most, életmentő szívműtéte után Pest megyében szabadon mozoghat.