Dózsa György úti gázoló M. Richárd halálos baleset Instagram közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pest megyében már szabadon mozoghat szívműtéte után a Dózsa György úti halálos baleset vádlottja, M. Richárd. Az Instagram-oldalát az utóbbi időben egyre többen kezdték követni, már több ezer lájkolója van. 

Akár influenszernek is hihetnénk M. Richárdot, a Dózsa György úti halálos baleset vádlottját. A Blikk kiszúrta, hogy a férfi Instagram-oldala lassan már 5 ezer követővel bír. Megkeresték, hogy nyilatkozzon a hirtelen jött népszerűségről.

M. Richárd követőinek száma egyre nő Forrás: Origo

"Nem tudom, miért követnek az emberek, elvégre nem posztolok semmi olyat, amiért én érdekes lehetnék számukra. Se külföldi utazásokról nem osztok meg fotókat, se gusztusos ételekről, mint a különböző instacelebek. Egyszerűen csak az életem bizonyos pillanatait teszem közzé" – mondta M. Richárd, aki követőitől kap hideget-meleget. Ám úgy tűnik, minden érdekli őket, amit a férfi csinál. Milyen könyvet olvas, vagy épp az, hogyan lábadozott a műtétje után.

M. Richárd a 2 halálos áldozatot követelő baleset után házi őrizetben volt, most, életmentő szívműtéte után Pest megyében szabadon mozoghat.

Elkábítottak és kifosztottak vendégeket egy fővárosi bárbanhttp://www.life.hu/news/20190722-elkabitottak-es-kifosztottak-vendegeket-egy-fovarosi-barban-vademeles-ot-ember-ellen.htmlCsoportosan elkövetett rablás miatt vádat emeltek egy budapesti, belvárosi bár üzletvezetője, egy pultosa és három törzsvendége ellen, akik egymással összejátszva elkábítottak, majd kifosztottak vendégeket – tájékoztatta a főváros főügyész hétfőn az MTI-t. NewsOrigoTragikus körülmények között veszítette életét a strandon egy hatgyermekes édesapahttp://www.life.hu/news/20190722-tragikus-korulmenyek-kozott-veszitette-eletet-a-strandon-egy-hatgyermekes-edesapaa-37-eves-lee.htmlAz Oak Island tengerparton játszott három gyermekével csütörtökön a 37 éves Lee Dingle, amikor egy hullám a talajhoz csapta. A férfi nyaka eltört, és a torka pedig elzáródott, így oxigén sem jutott az agyába, egy nap múlva meghalt. Minderről Dingle felesége számolt be a Twitteren, írja a CNN. NewsOrigoHarminc fok feletti kánikula várható egész hétenhttp://www.life.hu/news/20190722-harminc-fok-feletti-kanikula-varhato-egesz-heten-idojaras.htmlJó hír a kánikula rajongóinak: egész hétre meleget ígérnek a meteorológusok. Ha azonban nem bírod a hőséget, nem lesznek könnyű napjaid. News--Imádja az internet a kutyákkal edző magyar rendőrökethttp://www.life.hu/news/20190721-imadja-az-internet-a-kutyakkal-edzo-magyar-rendoroket.htmlA police.hu közösségi oldalán tették közzé azt a videót, amelyen egy rendőrnő és több rendőr is a kutyájával edz. A követők imádják a posztot. NewsOrigoIdőjárás: marad a kánikula jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20190721-idojaras-marad-a-kanikula-jovo-heten.htmlA hidegfront után ismét melegszik az idő a következő napokban. Sok lesz a napsütés, helyenként lehetnek csak záporok - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.News--Hőség és zivatarok: így alakul a vasárnapi időjáráshttp://www.life.hu/news/20190721-hoseg-es-zivatarok-igy-alakul-a-vasarnapi-idojaras.htmlTöbb megyére a hőség és zivatarveszély miatt is figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapra. Az MTI-hez szombaton eljuttatott veszélyjelzés szerint hőség miatt Budapestre, illetve Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom, Somogy, Tolna, Vas, Veszprém és Zala megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.