Oszvald Marika a luxusautó mellett döntött

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
vásárlás luxus autó Oszvald Marika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben autóbalesetet szenvedett Oszvald Marika. Még lábadozik, törött bordáját fájlalja, barátai pedig rábeszélték, hogy válasszon magának egy biztonságosabb járgányt. 

"Körülbelül 5-6 hét a felépülési idő. Már túl vagyok a felén, és remélem, a nehezén is, úgyhogy köszönöm az érdeklődést, jobban vagyok" – mondta a Borsnak Oszvald Marika, aki nemrégiben szenvedett autóbalesetet. Törött bordái miatt még nem élheti azt az aktív életet, amit megszokott. Mint mondta: rengeteg segítője van, de szeretne mindent maga elvégezni, ahogy megszokta.

Oszvald Marika új autót vásárolt Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Autója totálkárosra tört, vennie kellett egy újat. "A barátaim rábeszéltek egy luxusautóra, pedig nekem tökéletesen megfelelt a régi kis kocsim, igaz, annak most már nem sok hasznát venném. Azt mondták, hogy vegyek egy biztonságosabb, felszereltebb autót, úgyhogy hallgattam rájuk. Három hét múlva meg is érkezik az összkerékmeghajtásra képes utcai terepjáróm, amit nagyon várok már, és remélhetőleg addig fel is épülök" – osztotta meg a lappal a színésznő, aki augusztusban már szeretne színpadon állni.

Schobert Lara egy kávézóban dolgozik a nyári szünetbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-schobert-lara-egy-kavezoban-dolgozik-a-nyari-szunetben.htmlSaját magának keresi a zsebpénzért a nyári szünetben Schobert Lara. Rubint Réka elmesélte, mivel foglalkozunk gyermekük. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa sírköve még mindig nem készült elhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-cserhati-zsuzsa-sirkove-meg-mindig-nem-keszult-el.htmlTizenhat évvel ezelőtt hunyt el Cserháti Zsuzsa, ám az énekesnőnek azóta sem állítottak méltó síremléket. Egy műkőkészítő mester felajánlotta a segítségét, ám Cserháti szeretti más megoldást találtak. TV + Sztárok--Szilágyi Áron gőzfürdővel és családdal dolgozta fel a nem várt kudarcothttp://www.life.hu/sztarok/20190723-szilagyi-aron-gozfurdovel-es-csaladdal-dolgozta-fel-a-nem-vart-a-kudarcot.htmlA világbajnokságon a 32-ben esett ki Szilágyi Áron kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok kardvívó. A csapatversenyre felszívta magát, ezüstérmesek lettek. Most elárulta, hogyan tette túl magát a megrázkódtatáson. TV + Sztárok--Visszaéltek Palvin Barbara nevével, rajongóit figyelmeztetihttp://www.life.hu/sztarok/20190723-visszaeltek-palvin-barbara-nevevel-rajongoit-figyelmezteti.htmlFontos figyelmeztetést tett közzé az Instagram-oldalán Palvin Barbara. A modell nevével visszaéltek. TV + Sztárok--Hódi Pamela meglepetésbulit szervezett párjának, Tóth Bencénekhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-hodi-pamela-meglepetesbulit-szervezett-parjanak-toth-bencenek.htmlHatalmas meglepetést szervezett párjának, Tóth Bence focistának Hódi Pamela. Egy titkot bulival lepte meg a férfit. TV + SztárokOrigoLehet, hogy Bochkor Gábor hamarosan visszatér a rádiózáshozhttp://www.life.hu/sztarok/20190723-bochkor-gabor-lehet-hogy-hamarosan-visszater-a-radiozashoz.htmlSokan hiányolják a rádióból Bochkor Gábor hangját. A műsorvezető most elárulta, lehet, hogy hamarosan visszatér. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.