Ábel Anita: "K..va jól nézek ki!"

téma Ábel Anita kor NőComment
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Spektrum Home műsorán futó NőComment! adásában fakadt ki Ábel Anita, amikor arról volt szó, hogy a kommentelők megjegyzéseket tettek a műsor szereplőinek életkorára.

Hadas Kriszta a NőComment tegnapi adásában emlegette fel, hogy a műsor szereplőiről készült egyik fotó alatt a kommentelők megjegyezték, hogy mindannyian milyen öregek már. A műsorvezető szerint ez arra utal, hogy kialakult a világban egyfajta fiatalságkultusz. Ábel Anita ezzel kapcsolatban röviden, ám igen velősen fogalmazott:
"Az emberek azt gondolják, sértő, ha azt mondják, hogy öreg vagy. Én is megkaptam, és odaírtam, hogy igen, az vagyok! És? Kurva jól nézek ki!"

Ábel Anita Forrás: Facebook ! Ábel Anita

Még mindig harcolnak egymással Czeizel Endre örököseihttp://www.life.hu/sztarok/20190725-meg-mindig-harcolnak-egymassal-czeizel-endre-orokosei.html2015 augusztusában halt meg Czeizel Endre, ám az örökségért folytatott harc még mindig nem zárult le az örökösök között. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huJenson Button apa letthttp://www.life.hu/sztarok/20190725-jenson-button-forma-1-apa-lett.htmlMegszületett Jenson Button és Brittny Ward kisfia. TV + Sztárok--Shane Tusup ősszel motivációs előadásokat tartana Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-shane-tusup-osszel-motivacios-eloadasokat-tartana-budapesten.htmlShane Tusup rajongói kérésének eleget téve motivációs előadásokat tartana Budapesten. TV + Sztárok--Itt vannak a fotók Berki Krisztián és Mazsi mesebeli esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-itt-vannak-a-fotok-berki-krisztian-es-mazsi-mesebeli-eskuvojerol.htmlBerki Krisztiánék végre fotón is megmutatták, hogyan nézett ki mesés esküvőjük a Maldív-szigeteken. TV + Sztárok--György herceg a kedvenc dédunokája II. Erzsébetnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190725-gyorgy-herceg-a-kedvenc-dedunokaja-ii-erzsebetnek.htmlÁllítják, György herceg a kedvenc dédunokája II. Erzsébetnek. TV + Sztárok--Németh Lajos tavaly nyáron szívritmuszavarral került kórházbahttp://www.life.hu/sztarok/20190725-nemeth-lajos-tavaly-nyaron-szivritmuszavarral-kerult-korhazba.htmlNémeth Lajos elárulta, tavaly szívritmuszavarral került kórházba. Azóta életmódot váltott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.