Mentőhelikoptert láttak leszállni a Buckingham-palotánál

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Peter Summers -
mentő mentőhelikopter Erzsébet királynő Buckingham-palota Vészhelyzet baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset történhetett a Buckingham-palotánál. Erzsébet királynő rezidenciájánál mentőhelikoptert láttak leszállni.

Erzsébet királynő londoni rezidenciája, a Buckingham-palota előtt mentőhelikopter szállt le, de mentőautókat, kerékpáros rendőröket is láttak a szemtanúk.

A Daily Star azt írja, a szemtanúk leírása alapján nagy lehet a probléma. A London Ambulance szóvivője megerősítette, hogy valóban intézkedés történik a palotánál.

Valószínűsíthető, hogy egy kerékpárost elütött egy autó a palota kapuin kívül.

Mentőhelikopter érkezett a Buckingham-palotához (Képünk illusztráció) Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Peter Summers
Vizes vb: döntős és olimpiai induló a 4x200 méteres női gyorsváltóhttp://www.life.hu/news/20190725-vizes-vb-dontos-es-olimpiai-indulo-a-4x200-meteres-noi-gyorsvalto.htmlA női 4x200 méteres gyorsváltó bejutott a döntőbe, egyben olimpiai kvótát szerzett csütörtökön a kvangdzsui világbajnokság úszóversenyeinek ötödik napján. News--A parlagfű már most kínozza az allergiásokathttp://www.life.hu/news/20190725-a-parlagfu-mar-most-kinozza-az-allergiasokat.htmlA parlagfű rengeteg ember életét keseríti meg, ráadásul egyre hamarabb kezdi szórni a pollenjeit. NewsThinkstockMilliókat kapott a börtönben M. Zoltán, a battonyai rémhttp://www.life.hu/news/20190725-milliokat-kapott-a-bortonben-m-zoltan-a-battonyai-rem.htmlA rossz fogvatartási körülmények miatt indított pert M. Zoltán, a battonyai rémként elhíresült férfi. Bár soha nem szabadulhat a Szegedi Fegyház és Börtönből, de ezután milliókból gazdálkodhat. News--Időjárás: visszatért a kánikulahttp://www.life.hu/news/20190725-idojaras-visszatert-a-kanikula.htmlA múlt heti hűvös idő után újra visszatért a kánikula: hőségriadó van érvényben. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoMichael Phelps is gratulált Milák Kristófnak a világcsúcs utánhttp://www.life.hu/news/20190725-michael-phelps-is-gratulalt-milak-kristofnak-a-vilagcsucs-utan.htmlA 23-szoros olimpiai bajnok Michael Phelps is gratulált Milák Kristófnak az után, hogy a magyar úszó az ő 2009-es világcsúcsát megdöntve diadalmaskodott szerdán 200 méter pillangón, a kvangdzsui világbajnokságon. News--Egy férfi szonárképeket készített a Loch Ness-i szörnyrőlhttp://www.life.hu/news/20190724-egy-ferfi-szonarkepeket-keszitett-a-loch-nessi-szornyrol.htmlVíz alatti, úgynevezett szonárképeket készített egy férfi a Loch Ness-i szörnyről. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.