összeomlás akadályverseny Panyik Anita extrém sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivor után igazán megkedvelte az extrém akadályversenyeket Panyik Anita, aki azóta is ennek a szenvedélynek hódol. Ám a legutóbbi megméretésen egy kis hiba csúszott a számításába, összeomlott. 

Az extrém akadályversenyek megszállottja lett a Survivor után Panyik Anita. A legutóbbi versenyen nem minden úgy ment, ahogy arra számított. A komoly felkészülés után hibátlanul vette az akadályokat, mígnem az utolsó akadály előtt valami baj történt.

Meglátott egy ismerőst a pálya szélén, ez az impulzus pedig kizökkentette. "Még így is korrigálhattam volna, de történt egy ilyen háromperces női hiszti. Ezt ki kellett volna hagyni" – mesélte a Reggeli című műsorban Panyik Anita.

"Ezt 250 ember nézte végig. Én fogtam, és kisétáltam a pályáról, ami nem sportolóhoz illő viselkedés" – emlékezett vissza Panyik. Így sajnos csak hetedik lett a versenyen. Mint mondta: dühös volt, hogy fordítva indult el az akadályon, mindenkire és saját magára is haragudott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.