életmentés focista játékvezető labdarúgó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szigethalmi labdarúgó megmentette a mérkőzés közben összeeső játékvezető életét.

Keményvári Balázs labdarúgó-mérkőzés közben mentette meg a játékvezető életét - számolt be róla a csakfoci.hu. Mint írják, szerdán a Martonvásár játszott a Szigethalom SC-vel, amikor az 55 éves játékvezető, Nagy Béla váratlanul összeesett.

A focista azonnal nekilátott az újraélesztésének, szívmasszázst alkalmazott. A kiérkező mentők a játékvezetőt kórházba szállították, és stabilizálták az állapotát.

A kép csak illusztráció Forrás: AFP/Marco Bertorello
Időjárás: vészjelzést adtak ki az egész országrahttp://www.life.hu/news/20190726-idojaras-veszjelzest-adtak-ki-az-egesz-orszagra.htmlA hőség miatt már csak néhány megyére, a zivatar és a felhőszakadás veszélye miatt viszont az egész országra figyelmeztetést adott ki szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.News--Agyevő amőba végzett egy férfival Észak-Karolinábanhttp://www.life.hu/news/20190726-agyevo-amoba-vegzett-egy-ferfival-eszakkarolinaban.htmlAgyevő amőba végzett egy férfival Észak-Karolinában, miután egy vízi vidámpark mesterséges tavában úszott.NewsOrigoÖt jármű ütközött össze az M0-s főútonhttp://www.life.hu/news/20190726-ot-auto-utkozott-ossze-az-m0as-fouton.htmlTömegkarambol történt az M0-s autóúton Maglódnál. Öt jármű ütközött. News--Kétéves kislányt mentettek ki a tűző napon parkoló autóból Dorogonhttp://www.life.hu/news/20190726-keteves-kislanyt-mentettek-ki-a-tuzo-napon-parkolo-autobol-dorogon.htmlDorogon egy tűző napon parkoló autóban hagytak magára egy kislányt. A járőrök szabadították ki. NewsOrigoÖsszeesett a ringben, majd elhunyt a profi bokszoló, Hugo Santillan http://www.life.hu/news/20190726-osszeesett-a-ringben-majd-elhunyt-a-profi-bokszolo-hugo-santillan.htmlA mérkőzés vége után esett össze a 23 éves Hugo Santillan a ringben. Hiába szállították kórházba, nem tudták megmenteni az életét. News--Ezzel az eszközzel a túrákon is diszkréten végezhetjük el a nagydolgunkathttp://www.life.hu/news/20190725-ezzel-az-eszkozzel-a-turakon-is-diszkreten-vegezhetjuk-el-nagydolgunkat.htmlEgy cég megoldást talált arra a problémára, hogy a kirándulások alkalmával hol és hogyan is végezzük el a nagydolgunkat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.