Pocakot eresztett Matthew Perry – Lesifotó

paparazzi Jóbarátok pocak Matthew Perry lesifotó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matthew Perry kissé elhagyta magát az utóbbi időben: pocakot eresztett.

Matthew Perry rendkívül sokat változott a Jóbarátok óta: a 49 esztendős színészre szinte rá sem lehet ismerni. A lesifotósoknak a minap New York utcáin sikerült őt lencsevégre kapniuk. Hétköznapi ruhát viselt, egy kissé kopott farmer és kinyúlt felső volt rajta. Úgy tűnik, néhány kiló fel is szaladt rá, kisebb pocakot eresztett.

Matthew Perry pocakot eresztett Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
Porschéval lepte meg a születésnapja alkalmából a párja Jennifer Lopezthttp://www.life.hu/sztarok/20190726-porscheval-lepte-meg-szuletesnapja-alkalmabol-parja-jennifer-lopezt.htmlEgy tűzpiros Porschéval lepte meg a vőlegénye Jennifer Lopezt az 50. születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--Czippán Anett ébredés után, smink nélkül mutatta meg az arcáthttp://www.life.hu/sztarok/20190726-czippan-anett-ebredes-utan-smink-nelkul-mutatta-meg-arcat.htmlCzippán Anett egy smink nélküli fotóval indította a mai napot a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoAz Áll az alku játékosa könnyek között vallotta be, nem lehet gyermeke - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190726-az-all-az-alku-jatekosa-konnyek-kozott-vallotta-be-nem-lehet-gyermeke-video.htmlAz Áll az alku játékosa, Szilvia könnyek között vallotta be, hogy nem lehet gyermeke. TV + SztárokOrigoKözösségi oldalán fakadt ki Szinetár Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20190726-kozossegi-oldalan-fakadt-ki-szinetar-dora.htmlA színésznő már régen várta, hogy megnézhesse a Bosszúállók - Végjáték című filmet, ám a mozi végén majdnem vesegörcsöt kapott. Kicsivel 11 után lett vége a filmnek, ám a plázában nem találtak már nyitott mosdót, Dóra majdnem bepisilt. Egy mozgássérült mosdóba kéredzkedett be végül, ahol azonban nem volt víz. Hab volt a tortán, hogy ezek után még a parkolásért is fizetniük kellett. TV + SztárokOrigoEzt suttogta a reptéren Demcsák Zsuzsa a fiatal férje fülébehttp://www.life.hu/sztarok/20190726-ezt-suttogta-a-repteren-demcsak-zsuzsa-fiatal-ferje-fulebe.htmlTegnap érkezett meg Magyarországra Demcsák Zsuzsa indiai férje, Krishan Dangwal. A volt műsorvezető a reptéren várta élete párját, alig várta már, hogy megölelhesse. TV + SztárokOrigoÁbel Anita: "K..va jól nézek ki!"http://www.life.hu/sztarok/20190725-abel-anita-vallalja-hogy-oreg-de-kurva-jol-nez-ki.htmlA Spektrum Home műsorán futó NőComment! adásában fakadt ki Ábel Anita, amikor arról volt szó, hogy a kommentelők megjegyzéseket tettek a műsor szereplőinek életkorára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.