rágalmazás Johnny Depp per kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Johnny Depp azt állítja, hogy exe, Amber Heard cigarettát nyomott el az arcán, és megdobta egy üveggel, ami a kezén találta el.

A színész és egykori barátnője éppen pereskednek egymással, Depp becsületsértésért perelte be a nőt. Most újabb dologgal vádolja: elmondása szerint még 2015-ben Amber elnyomott egy cigarettát az arcán és két palackkal is megdobta, ami miatt komolyan megsérült a keze. Az esetet a színész kórházi fotóval is tudja bizonyítani, amit most nyilvánosságra is hoztak – írja a Daily Mail. A képen Depp egy kórházi ágyon fekszik, az arcán valóban van egy égési nyom, és egy sérülés a jobb kezének középső ujján.

Heard ügyvédje azonban azt mondja, a kép nem bizonyít semmit, csak egy próbálkozás arra, hogy eltereljék a figyelmet arról, Depp fizikailag és mentálisan is bántalmazta a nőt. Heard azt állítja, hogy Depp rendszeresen bántalmazta őt rövid házasságuk alatt. Depp szerint ezek koholt vádak, ezért 2018-ban rágalmazási pert indított egykori felesége ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.