Falatnyi bikiniben mutatta meg formás idomait Demi Rose

modell Demi Rose Mawby Míkonosz szexi bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Rose szokáshoz híven ezúttal sem fogta vissza magát: falatnyi bikiniben mutatta meg magát.

Demi Rose a mesés Míkonoszon nyaral, és úgy tűnik, szeretne jól lebarnulni: a kiruccanásra egy aprócska bikinit vitt magával. A sárga darab mintha kissé kisebb lenne a kelleténél: épphogy eltakarja a bájait.

A rajongóknak mindenestre nagyon tetszett a fotó, több mint 160 ezer lájkot kapott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Stay close to those who feel like sunlight

Demi Rose (@demirosemawby) által megosztott bejegyzés,

Tolvai Reninek elege lett a mocskolódásból: letiltotta a hozzászólásokat oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-tolvai-reninek-elege-lett-a-mocskolodasbol-letiltotta-a-hozzaszolasokat-oldalan.htmlTolvai Renit nagyon sokan bántották a közösségi oldalán, ezért komoly döntésre szánta el magát.TV + SztárokOrigoAz alattvalóknak nem tetszik a Vogue címlapja, amit Meghan Markle szerkesztetthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-az-alattvaloknak-nem-tetszik-a-vogue-cimlapja-amit-meghan-markle-szerkesztett.htmlÚjra Meghan Markle-t támadják az alattvalók: szerintük a hercegné rossz munkát végzett a Vogue magazinnál. TV + Sztárok--Palvin Barbi szexi katonának öltözött - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-palvin-barbi-szexi-katonanak-oltozo.htmlPalvin Barbi legújabb fotója is igen szexire sikerült, főleg azért, mert fenekét nem nagyon takarta el.TV + Sztárok--Jennifer Aniston és volt férje, Justin Theroux kézen fogva vettek búcsút a kutyájuktólhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-jennifer-aniston-es-volt-ferje-justin-theroux-kezen-fogva-vettek-bucsut-kutyajuktol.htmlJennifer Aniston és Justin Theroux együtt gyászolják szeretett kutyájukat. TV + Sztárok--Vajna Timi élete legnehezebb interjújáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190729-vajna-timi-elete-legnehezebb-interjujarol-vallott.htmlVajna Timi a TV2 riportjában szólal meg először Andy Vajna halála óta, azt azonban már elárulta követőinek, hogy nagyon nehéz volt számára az interjú. TV + SztárokOrigoMick Schumacher, Michael Schumacher fia vezette apja autóját a hétvégénhttp://www.life.hu/sztarok/20190729-mick-schumacher-michael-schumacher-fia-vezette-apja-autojat-a-hetvegen.htmlMegható pillanatok játszódtak le a hétvégén a Hockenheimringen. A Forma–2-ben versenyző Mick Schumacher az apja, Michael Schumacher autóját vezette. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.