tömegverekedés FEZEN rendőri intézkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen összeverekedtek egy székesfehérvári fesztiválon vasárnap hajnalban, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint még tart a körülmények tisztázása, az eset után a Fezen szervezői leállították a rendezvényt.

Tömegverekedés volt a székesfehérvári Fezen fesztiválon, több mint tíz ember esett egymásnak szombatról vasárnapra virradóra. A rendőrség honlapján közzétett közlemény szerint vasárnap hajnali 3 órakor érkezett bejelentés arról, hogy Székesfehérváron, a Takarodó úton megrendezett zenei fesztiválon többen összeverekedtek.

A rendőrök többeket igazoltattak, köztük egy 31 éves székesfehérvári férfit, aki a szóváltás során késsel fenyegetőzött. Vele szemben garázdaság megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult – írták.
Hozzátették: a körülmények tisztázásáért jelenleg is tart az adatgyűjtés, valamint a tanúk felkutatása és kihallgatása.

A Fezen fesztivál szervezői a rendezvény közösségi oldalán azt közölték, hogy körülbelül 15-20 "viselkedni nem tudó látogató" összeverekedett a fesztivál területén vasárnap hajnalban. Információik szerint komolyabb sérülés nem történt, de a rendőrséggel közösen úgy döntöttek, leállítják a rendezvényt a közönség "maradéktalan biztonsága" érdekében.

A szervezők további tájékoztatást a rendőrségi jegyzőkönyvek tartalmának ismeretében ígértek.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.