Dévényi Tibor már elgondolkodott a visszavonuláson, de még élteti a közönség

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
rádió visszavonulás nyugdíj Dévényi Tibor fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetven éven túl is a színpadon és a mikrofon mögött áll Dévényi Tibor. Elárulta: olykor már eszébe jut a visszavonulás, de nyomós oka van rá, hogy még mindig vállalja a havi 10-12 fellépést. 

"Júliusban tíz volt, augusztusban tizenkét fellépésem lesz, emellett minden hétvégén ott a többórás műsorom a Retró Rádióban. Rengeteg a munka, éppen ezért néha eszembe jut, hogy csaknem hetvenhárom évesen kell-e ez nekem" – kezdte a Blikknek Dévényi Tibor.

"Vannak pillanatok, például amikor egy fesztiválon a fűcsomók között kell elbotorkálni a színpadig, hogy eszembe jut, visszavonulnék" – folytatta Dévényi, akit a közönség szeretete is tart fitten.

Dévényi Tibor fia miatt is vállalja a sok fellépést Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Mint mondta: biztos eljön majd az a lélektani határ, amikor úgy érzi, elég volt, de egyelőre örül, hogy képes fellépni, színpadra állni. Úgy véli, meg kell becsülnie a lehetőséget, hogy hívják. De nem csak a közönség az, ami miatt lassan 73 évesen is ennyi munkát vállal.

"Akad bőven kötelezettségem, hiszen a kisebbik fiam, Máté most lett tizennyolc éves, őt el kell indítani az életben. Ötvenhat voltam, amikor született, így tudtam, jó ideig még topon kell lennem, hogy támogathassam" – árulta el a lapnak Dévényi Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.